2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Az 5 legjobb játék token, amely 2024-ben akár százszorosára is nőhet

2024-03-23 07:00 | Nézettség: 131
Az aktuális bikapiac hatalmas volt, mivel számos kriptovaluta hirtelen növekedésnek indult és ez különösen szembetűnő volt a Web3 GameFi szektorában.

Kifejezetten a játék tokenek jelentős nyereséget eredményeznek, mivel a kereskedők ezen altcoin osztályba való diverzifikálásra fordulnak. A számos játékkal kapcsolatos kriptovaluta közül összesen öt gyűjtötte össze a legtöbb potenciált az értékben, és azok számára, akik 100 dollárt fektetnek be ezekbe, potenciálisan elérhetik a 10 000 dolláros visszatérítést, különösen az előértékesítési szakaszban lévő projektek, mint például a KangaMoon (KANG) esetében.

kangamoon

De ezen a tokenen kívül más figyelemre méltó tokenek is vannak, mint például a Floki (FLOKI), a Gala (GALA), a The Sandbox (SAND) és a Decentraland (MANA).

Átvesszük az ár teljesítményüket egyénileg, hogy megnézzük, melyik növekedhet értékben a legtöbbet a közelgő kereskedési ülések során és nyújthatja a legjelentősebb visszatérítést. Végül meg fogjuk látni, melyik projekt rendelkezik a legjobb NFT játékokkal is.

KangaMoon (KANG) – Újítások a Social-Fi elemekkel és a közösség által vezérelt megközelítéssel

A KangaMoon (KANG) robbanásszerű növekedésre számíthat az előértékesítését követően, ami lenyűgöző lendületet mutatott, és mind befektetők, mind kereskedők részéről óriási érdeklődést váltott ki. A platform az Ethereum főhálózatra épül, ennek eredményeképpen a tokenje az ERC20 token szabványnak megfelelő. Ennek eredményeként számos platformmal kompatibilis, de nem csak ez a jellemzője, hanem Social-Fi elemeket és közösség által vezérelt megközelítést is kínál, a Play-to-Earn (P2E) funkciókkal együtt. A játékosok globális szinten kapcsolódhatnak össze, és küzdelmekben, valamint tornákon vehetnek részt képességeik tesztelése céljából.

A KangaMoon mögött álló egyik kulcsfontosságú jellemző az NFT-k integrációja is, amelyeket a játékosok küldetések teljesítésével, más játékosokkal való harcokban vagy akár közösségi eseményeken való részvétellel szerezhetnek. Ezenkívül bárki hozzáférhet egy dedikált piactérhez, ahol játékon belüli tárgyakat, karaktereket és ritka digitális gyűjteményeket vásárolhat, eladhat vagy cserélhet. Ennek eredményeként az átfogó játékélmény javul, és ez hozzájárul egy élénk virtuális gazdasághoz, ahol bárki pénzzé teheti az idejét.

A blockchain ICO során a token ára 0,005 dollárról 0,014 dollárra emelkedett, ami 180%-os növekedést jelent. Nem csak ez, de eddig több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és ebben az ütemben akár 100-szorosára is növekedhet a legfrissebb elemzői előrejelzések alapján. Ezek a szempontok teszik az egyik legforróbb kripto játékká 2024-re való beugráshoz. Ennek eredményeként nem csak a legnagyobb mémérmék közé válhat, hanem az egyik legjobb NFT játékká is.

Floki (FLOKI) – Van-e jövője a GameFi-ben vagy a Valhalla egy kudarc?

A Floki (FLOKI) egy mém-tematikájú érme, amely a Shiba Inu kutyáról, vagy pontosabban Elon Musk azonos nevű kutyájáról kapta a nevét. Egy olyan platform is, amely inspirálja az embereket a Web3 térbe való bekapcsolódásra, és hullámokat vert a GameFi körökben a Valhalla bemutatásával, ami az ökoszisztéma részét képező dedikált játék, amely P2E elemeket foglal magában.

Ami az ár teljesítményét illeti, a Floki ára bullish volt a grafikonokon, az év elejétől (YTD) számítva 397,1%-os emelkedést mutatott. Ráadásul az elmúlt 30 napban 470,7%-kal nőtt, és a Floki ára hamarosan új magasságokba érhet. Csak az elmúlt héten emelkedett 0,0001653 dollárról 0,000303 dollárra, és a Floki ár előrejelzése szerint 2024 végére elérheti a 0,000352 dollárt.

Gala (GALA) – Növekedhet-e az értéke a megnövelt játékkínálat eredményeként?

A Gala (GALA) a Gala Games mögött álló natív kriptovaluta, amely a hagyományos játékipart kívánja felbolygatni a kriptójátékokkal. Ezt úgy teszi, hogy a játékokban szereplő játékon belüli eszközök feletti tulajdonjogot biztosít a játékosoknak. Így bárki létrehozhat, birtokolhat és akár kriptovalutát használva kereskedhet az eszközökkel.

Ami a Gala árát illeti, az elmúlt 30 napban 104,3%-os áremelkedést mutatott. Ráadásul a kriptovaluta az elmúlt két hétben 25,8%-kal nőtt, és csak az elmúlt héten emelkedett 0,05133 dollárról 0,07679 dollárra. A Gala ár előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévének végére elérheti a 0,0810 dollárt.

The Sandbox (SAND) – Már túl késő beugrani a GameFi hajóra?

A The Sandbox (SAND) egy decentralizált virtuális játékvilág, amely a blockchain technológiára épül, és az évek során nagy játékosbázist és követőtábort gyűjtött össze. Virtuális világában a felhasználók vásárolhatnak, eladhatnak és létrehozhatnak digitális eszközöket, amelyek földeket jelentenek, és NFT-k formájában vannak reprezentálva.

A The Sandbox az Ethereumon épül, és az egyik legnagyobb play to earn játéka. Az elmúlt hónapban a The Sandbox ára 17,3%-kal emelkedett. Csak az elmúlt héten a kriptovaluta értéke 0,5586 dollárról egy maximum 0,7767 dollárra emelkedett, és a The Sandbox ár előrejelzése alapján 2024-ben akár 0,8661 dollárig is emelkedhet.

Decentraland (MANA) – Növekedhet-e, miután értéke 1 dollár alá esett?

A Decentraland (MANA) egy másik GameFi projekt, amely az Ethereumon épül, és egy virtuális valóság ökoszisztémát képvisel, ahol a felhasználók digitális LAND-ot vásárolhatnak. A Decentraland platform lehetővé teszi bárki számára, hogy saját digitális környezeteket hozzon létre, felfedezzen és kereskedjen velük.

Az elmúlt hónapban a Decentraland ára 18,6%-kal nőtt, és ebben az ütemben új magasságokba emelkedhet. Ráadásul csak az elmúlt héten a Decentraland kriptovaluta 0,5559 dollár és 0,78 dollár között mozgott. Ennek eredményeképpen a jövőjét illetően bullish a hangulat, és a Decentraland ár előrejelzése alapján 2024 végére 6,07 dollárra emelkedhet.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: