2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Az elemző optimistán látja a LINK, a TIA és a KANG kilátásait 2024-re; Több mint 4,4 millió dollár gyűlt össze.

2024-04-10 07:00 | Nézettség: 134
A Chainlink 144,3%-kal nő - az ár elérheti a 26,85 dollárt. Egy jelentős kriptoanalitikus növekedést jósol a Celestia számára a közelmúltbeli 30%-os esés ellenére. A KangaMoon árfolyama 100-szorosára emelkedhet a jelentős előértékesítési lendület hatására, miután több mint 4,4 millió dollárt gyűjtött össze.

Azon befektetők és kereskedők számára, akik a legjobb kriptográfiai befektetést keresik, ez a cikk az elemzők legfrissebb előrejelzései alapján három olyan fő jelöltet tárgyal, amelyek robbanásveszélyesek lehetnek. Az olyan fejlesztések, mint például a kivételes KangaMoon (KANG) kriptokód, jelentős felhasználói beáramlást és 290%-os emelkedést eredményeztek még az előértékesítés során is.

Más projektek azonban, amelyek felkeltették Michaël van de Poppe kriptoelemző figyelmét, többek között a Chainlink (LINK) és a Celestia (TIA). Mindhármat át fogjuk vizsgálni, hogy meghatározzuk, melyik tud a legtöbbet felrobbantani értékében, és melyik a legjobb kriptográfia a befektetéshez.

kangamoon

Chainlink (LINK) 144,3%-ot emelkedett YTD – meddig emelkedhet még?

A Chainlink (LINK) éves szinten (YTD) 144,3%-os emelkedést ért el, és ezen az ütemen sokkal jelentősebb árnövekedést is elérhet. Pontosabban, a Chainlink kripto ára 17,52 dollárról 19,60 dollárra ugrott az elmúlt héten, és ezen az árfolyamon hamarosan akár a 20 dolláros árkorlát fölé is emelkedhet.

A Chainlink árdiagramja szerint 412 millió dolláros kereskedési volument is tapasztal. Sőt, Michaël van de Poppe is növekedést spekulált a kripto esetében, mivel annak ciklusa alacsony, és 40%-kal esett vissza a jelenlegi csúcs óta, ami jó lehetőséget jelent a kriptográfiai lépésre. A Chainlink ár-előrejelzése szerint 2024-ben 26,85 dolláron érhet véget.

A Celestia (TIA) értéke csökken – Vajon helyreállítható?

A Celestia (TIA) bearish teljesítményt mutatott be a grafikonokon, és ebben az ütemben jelentős árcsökkenést tapasztalhat. Pontosabban, a Celestia ára 30%-ot esett az elmúlt hónapban, és egyetlen hét alatt 15%-ot esett.

Az elemzés szerint azonban a Celestia kriptolevélnek nagy az esélye a helyreállításra. Noha egy viszonylag új projektről van szó, nagy a valószínűsége annak, hogy ebben a ciklusban hatalmas nyereség lesz, és ez szilárd belépési pontot jelent. A Celestia ár-előrejelzése szerint 2024-ben 18,73 dolláron érhet véget. Ennek eredményeként az elemző a TIA-t tartja a legjobb kriptográfiai eszköznek, amelybe most lehet befektetni.

A KangaMoon (KANG) több mint 4 millió dollárt gyűjtött – Az ár a bevezetéskor 100-szorosára nőhet.

A KangaMoon (KANG) domináns teljesítményt mutatott be a grafikonon, mivel értéke óriási, 290%-os ugráson ment keresztül az elmúlt kereskedési folyamatok során. Sőt, több mint 4,4 millió dollár gyűlt össze, és a következő héten 5 millió dollárt is összegyűjthet.

Növekedésének kulcsfontosságú katalizátora az az innovatív megközelítés, amelyet az iparban hoz, mivel nemcsak Play-to-Earn (P2E) elemeket tartalmaz, hanem közösségvezérelt megközelítést és Social-Fi rendszert is bevezet. Sőt, bárkinek lehetőséget ad arra, hogy saját KangaMoon karakterét használja csatákban vagy közösségi eseményekben. 

Ezzel KANG tokenben vagy NFT-ben kapnak jutalmat. Így aztán további tőkenyereségért eladhatják őket a piacon. Jelenleg több mint 20 000 regisztrált felhasználó és 5 800 KANG birtokosa van. Ennél a növekedési ütemnél az elemzők százszoros áremelkedést vetítenek előre. Ezek a szempontok a KANG-ot a legjobb kriptográfiai eszköznek tekintik a befektetéshez.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: