2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Az elemzők szerint az Angry Pepe Fork (APORK) lesz a következő 200x altcoin 2024-ben, miközben a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) küzdenek a lendület visszaszerzéséért

2024-06-21 07:11 | Nézettség: 155
A jelenlegi piaci dinamikák közepette a Solana új rekordokat készül elérni, míg a Ripple az amerikai SEC polgári bírságával szemben harcol.

Eközben az Angry Pepe Fork továbbra is jelentős figyelmet kap a szélesebb kriptopiacon, miután az első presale szakaszban több mint 140 000 dolláros bevételt ért el.

angriy

Sok szakértő az Angry Pepe Fork-ot a 2024-es év következő 100x kriptójának tartja. Lássuk, miért!

Angry Pepe Fork (APORK) 100x megtérülést hozhat a befektetőinek

Az Angry Pepe Fork közelmúltbeli sikere a Solana ökoszisztémában az egyik legjobb kriptovalutává tette a befektetők számára, különösen azoknak a kereskedőknek, akik lemaradtak a Pepe Coin robbanásszerű növekedéséről. Hasznosságra összpontosító érméként az Angry Pepe Fork jobb felhasználási lehetőségeket kínál, mint a legtöbb top kriptovaluta.

Az Angry Pepe Fork a csatatéren aktív felhasználóit APORK érmékkel és egyéb jutalmakkal fogja jutalmazni. Ezekkel az ösztönzőkkel az APORK célja, hogy felhatalmazza felhasználóit, hogy aktívak maradjanak a közösségben, miközben az tovább fejlődik. Az Angry Pepe Fork ökoszisztémájának vonzó staking koncepciója van, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy APORK tokenjeiket bizonyos időtartamra, 30, 60 és 90 napra zárolják.

Ez az egyedülálló megközelítés célja, hogy segítse az Angry Pepe Fork tagjait abban, hogy többet keressenek az éves százalékos hozam növelésével. Ezenkívül az Angry Pepe Fork stratégiai partnerségeket kíván kialakítani, amelyek növelik a projekt hasznosságát, miközben előnyös együttműködéseket hoznak létre.

A projekt jelenleg az első presale szakaszban van, ahol az APORK token mindössze 0,014 dollárért vásárolható meg. Ez az ár hamarosan emelkedni fog, így a kriptovaluta az egyik legjobb vételi lehetőséggé válik. Ráadásul az elemzők azt jósolják, hogy az Angry Pepe Fork az év végére elérheti a 0,5 dolláros határt, ezért a befektetőknek most kell kihasználniuk ezt a lehetőséget és befektetniük.

A Solana Blockchain széles körű használata: elérheti-e a SOL ára a 300 dollárt?

A Solana ökoszisztéma széles körű használatnak örvend, és az elmúlt hetekben jelentős értéknövekedést mutatott, megszilárdítva pozícióját az egyik legjobb kriptovalutaként a piacon. Annak ellenére, hogy az árfolyam ingadozásokat tapasztalt, a Solana ára az elmúlt hónap nagy részében stabil maradt, ami a grafikonokon is megmutatkozik. Míg az ár stagnált, a kereskedési volumen folyamatosan csúcsokat döntött.

Ezzel a kilátással sok elemző bullish árjóslatokat tett, jelezve, hogy a Solana érme az év végére elérheti a 300 dollárt. A technikai mutatókra tekintve az altcoin fokozott vásárlási nyomást jelez, ami arra utal, hogy a bikák még mindig uralják a piacot, és esetleg egy potenciális rallyra készülnek, így a legjobb befektetési lehetőségként tartják számon.

A Ripple 2 milliárd dolláros bírságot kifogásol, kisebb büntetést kér

Az amerikai SEC és a Terraform Labs közötti egyezség után az XRP ledger jogi képviselői arra kérték a bíróságot, hogy mérlegeljék az ügyben megfelelő polgári büntetést. Beadványukban jelezték a javasolt polgári büntetés ésszerűtlenségét. A Ripple beadványa előtt a bíró egy 4,5 milliárd dolláros megállapodást hagyott jóvá.

Míg az SEC azt javasolta, hogy a Ripple 2 milliárd dollárt fizessen előítéleti kamatként és polgári bírságként, a blockfirma legfeljebb 10 millió dolláros büntetés megfizetésére hajlandó. E fejlődés közepette az XRP ára csökkenő tendenciát mutatott, de most egy fellendülésre készül. Ezzel a kilátással a Ripple befektetői az Angry Pepe Fork presale felé fordulnak, izgalmas lehetőségeket keresve, amelyeket az altcoin kínál.

Felülmúlhatja-e az Angry Pepe Fork a Solanát és a Ripple-t?

Annak ellenére, hogy a Solana és a Ripple erős alapokkal rendelkezik a kriptopiacon, az Angry Pepe Fork egyedülálló kriptovalutává kíván válni egyedi jellemzőivel. A „conquer-to-earn” modellje szintén kiemelkedő tulajdonság, amely globális befektetőket vonz, miközben a legjobb befektetési lehetőségek közé helyezi.

Látogassa meg az Angry Pepe Presale oldalt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában