2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Az SEC valószínűleg elutasítja az azonnali Ethereum (ETH) ETF-eket, a Tether befagyaszt 5,2 millió USDT-t, a Rollblock (RBLK) néhány nap alatt eladja az előértékesítés első szakaszát

2024-05-19 06:55 | Nézettség: 228
Ahogy a spot Bitcoin ETF-ek esetében is, a kripto közösség optimista, hogy a spot Ethereum ETF-ek lehetnek a következő nagy durranás az altcoin számára. Miközben nő az izgalom a következő SEC ülés előtt, a Bloomberg elemzői azt mondták, hogy a kérelmeket valószínűleg el fogják utasítani.

Más hírek szerint a Tether több mint 5,2 millió dollár értékű USDT-t fagyasztott be 12, pénzmosással összefüggésbe hozott címen. Eközben a Rollblock (RBLK) lendületet gyűjtött, és néhány nap alatt eladta első kripto ICO szakaszát.

Rollblock ICO kriptó

A SEC valószínűleg elutasítja a spot Ethereum (ETH) ETF-eket

Ahogyan a spot Bitcoin ETF-ek esetében is, a kripto közösség optimista, hogy a spot Ethereum ETF-ek lehetnek a következő nagy durranás az altcoin számára. Miközben nő az izgalom a következő SEC ülés előtt, a Bloomberg elemzői, Eric Balchunas és James Seyffart szerint az engedélyezés valószínűleg tovább tart, mint várták. Mindkét elemző úgy véli, hogy a SEC legutóbbi intézkedései arra utalnak, hogy el fogják utasítani a spot Ethereum ETF-ek kérelmeit.

Az ő álláspontjuk azon alapul, hogy a SEC szerint az ETH altcoin, a BTC-vel ellentétben, értékpapírnak minősülhet. A SEC döntése a spot ETF-ek jóváhagyásáról vagy elutasításáról július 5-én várható. Ha a SEC úgy dönt, hogy az Ethereum értékpapírnak minősül, akkor szigorúbb szabályozásnak nézhet szembe.

A Tether befagyaszt 5,2 millió USDT-t pénzmosással összefüggésben

A kriptovaluta piac egyre növekvő szabályozási figyelmével a Tether (USDT) az egyik leginkább együttműködő projekt. Egy kripto-nyomkövető platform, a MistTrack jelentette, hogy a stabilcoin kibocsátója 12 címet fagyasztott be, amelyeket adathalászattal gyanúsítottak. Ezek a címek több mint 5,2 millió USDT-t tartalmaztak.

A SlowMist CSO-ja, 23pds megerősítette a befagyasztást, kijelentve: "A Tether befagyasztotta az adathalász banda pénzmosási címét." 2023-ban a Tether több mint 225 millió dollárt fagyasztott be, amely egy délkelet-ázsiai emberkereskedelmi szindikátushoz kapcsolódott.

Nagy befektetői érdeklődés: Rollblock (RBLK) néhány nap alatt eladja az előértékesítés első szakaszát

Az elmúlt napokban a Rollblock (RBLK) az egyik legforróbb új DeFi projekt volt. Néhány nappal a sajátos GambleFi protokoll bemutatása után több mint 27,5 millió RBLK tokent vásároltak meg a befektetők, ami a Rollblockot a kripto ICO második szakaszába vitte.

A Rollblock GambleFi protokollja kiemelkedik azzal, hogy egy teljesen decentralizált, mégis engedéllyel rendelkező Játék Arénát kínál, amely biztosítja a szigorú megfelelést és az ügyfélbiztonságot. A Rollblock több mint 150 magas kifizetési arányú játékot kínál. A hagyományos játékokkal ellentétben azonban a Rollblock egy olyan protokollon működik, amely biztosítja, hogy minden játék és sorsolás tisztességes és átlátható legyen.

A Rollblock kriptó-token egy izgalmas bevétel-megosztási modellt is bemutat, amelynek célja, hogy jutalmazza az RBLK token birtokosait a platform bevételének akár 30%-ával heti szinten. Ennek az összegnek a fele RBLK visszavásárlására és elégetésére kerül, így az egyik legjobb kriptovaluta lesz, amit most érdemes megvásárolni. A másik felét a staking jutalmakra fordítják, lehetőséget teremtve az RBLK birtokosoknak további passzív jövedelem megszerzésére. Néhány elemző szerint ez hetente millió dolláros vásárlási nyomást eredményezhet az RBLK grafikonon. A platform már él, és bevételt generál, még mielőtt az előértékesítés elkezdődött volna.

A Rollblock körüli izgalom miatt az elemzők optimisták, hogy az RBLK, amely jelenleg 0,012 dolláron áll, a kripto piac következő nagy durranása lehet. Az előrejelzések szerint az RBLK akár 500-szorosára, 5 dollárra is emelkedhet az év végéig, így az egyik legjobb új DeFi projektté válhat, amelyre érdemes figyelni.

Összegzés

A spot Ethereum ETF-ek SEC általi esetleges elutasítása hatással lehet az ETH árára, csökkenést okozva. A Tether legutóbbi lépése azt mutatja, hogy a kripto projektek hajlandóak együttműködni a szabályozókkal, míg a Rollblock előértékesítés iránti hatalmas érdeklődés és a platformban rejlő lehetőségek azt mutatják, hogy az RBLK az egyik legjobb kriptovaluta lehet most, amelyet érdemes megvásárolni 2024-ben.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: