2022. június 30., csütörtök
Pál névnapja

Baywatch sztárok akkor és most (1989 2021)

2022-02-14 19:57 | Nézettség: 328
Nézzük mennyit változtak a híres piros fürdőruhás szuper vízi mentősök

Pamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams, Jeremy Jackson, Parker Stevenson, Billy Warlock, Erika Eleniak, David Charvet, Yasmine Bleeth és Nicole Eggert
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=uK5JGuzpEYY

A Baywatch egy amerikai akciódráma televíziós sorozat, amely a Los Angeles megye, Kalifornia és Hawaii tengerpartjain járőröző életmentőkről szól, David Hasselhoff főszereplésével. Michael Berk, Douglas Schwartz és Gregory J. Bonann készítette, akik a műsort a 11 évadon keresztül készítették. A sorozat azokra a szakmai és személyes kihívásokra összpontosít, amelyekkel a karakterek szembesülnek, és egy nagy, forgó stáb alakítja őket, köztük Pamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams, Jeremy Jackson, Parker Stevenson, Billy Warlock, Erika Eleniak, David Charvet, Yasmine Bleeth és Nicole Eggert.
A Baywatch egy vízimentő-csapat munkája és személyközi kapcsolataik körül forog, a cselekmények általában a tengerparttal kapcsolatos veszélyekre és más, a kaliforniai (később Hawaii) tengerparti életmódhoz kapcsolódó tevékenységekre összpontosítanak. A földrengésektől és a cápatámadásoktól a sorozatgyilkosokig terjedő témakörök konfliktusként szolgálnak a műsorban. Az emberek megmentése a fulladástól az egyik legtipikusabb szituáció a műsorokban.