2023. március 29., szerda
Auguszta névnapja

Béjvacs (magyarul: Baywatch) leszek! Dr.Pepa csatlakozik a híres vízi mentő csapathoz!

2023-03-16 19:23 | Nézettség: 200
Végre teljesült egy nagy álmom és Dévid Hesselhoff nyomán Baywatch (no meg Pamela Anderson melleinek amplitúdóját nem elfeledve sohasem!!!) én is béjvacs lehetek a csodás Costa del Sol tengerpartján Spanyolországban. Tény, hogy a tanulási időszaknál járok még és a próbaidőm első napját töltöttem ma a bázison, de akkor is kijelenthetem: BOLDOG VAGYOK!

A Baywatch sorozat 1989-ben indult, és sok szereplőjét azóta ismerjük, mint például David Hasselhoff (Mitch Buchannon), Pamela Anderson (C.J. Parker), Yasmine Bleeth (Caroline Holden), és Carmen Electra (Lani McKenzie).

David Hasselhoff már ismert volt a Knight Rider című sorozatból, és a Baywatch-nek köszönhetően tovább növelte a népszerűségét. Pamela Anderson ismertsége a Baywatch-nak köszönhetően nőtt meg, és ezután már számos más filmben és tévésorozatban is szerepelt. Yasmine Bleeth pedig a Ryan's Hope és a One Life to Live című sorozatokban játszott, mielőtt a Baywatch-hoz csatlakozott.

A sorozat fő hangsúlya a mentőakciókon és az életmentők mindennapjain van, az erotikus vonások sem hiányoznak belőle.

A sorozat számos jelenetet tartalmaz, amelyek az erotikára fókuszálnak, például sokszor megmutatják az életmentők vonzó testét, úszógumiját, valamint a tengerparton és a medencékben is sok bikinis jelenetet láthatunk. Emellett a karakterek romantikus viszonyai is gyakoriak a sorozatban.

További vicces videókat ide kattintva nézhet meg!

Dr. Pepa utazását ide kattintva követheted nyomon!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=D6jOahHM-eg