2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Beköszöntött Britney Spears kutyás korszaka

2023-11-02 19:14 | Nézettség: 2370
Újabb videóval jelentkezett Britney Spears Instagram csatornáján. Most épp egy kutyával táncol, a kutyus kezdetben a keblein puhen, de később a kezébe veszi, puszilgatja. Britney Spears, a popzene ikonja, kutyáiért vívott jogi csatában bizonyította, hogy nincs pénz, amit ne áldozna fel értük.

Britney Spears imádja kutyáit!

Britney Spears

Britney Spears amerikai énekesnő és színésznő, aki 1990-es évek végén vált híressé. 1999-ben robbant be a zenei színtérre debütáló albumával, a "Baby One More Time"-mal, amely hatalmas siker volt. Spears gyorsan a popzene ikonjává vált, és további sikeres albumokat adott ki, mint például a "Oops!... I Did It Again" és az "In the Zone."

Az énekesnő a popzene mellett a szórakoztatóipar más területein is megjelent, mint például a film és a televízió. Azonban élete során több kontroverziális esemény is kísérte, és egy időre gondnokság alá került. 2021-ben az Egyesült Államokban a gondnokság rendszerét kritizáló mozgalom részeként Britney Spears sikeresen jogi úton megszabadult apja gondnokságától. Az énekesnő videóit nézve felmerül a kérdés, biztos jó döntés volt?

kutya

Britney Spears, a popzene ikonja, nem csak a színpadon és a stúdióban, hanem a saját otthonában is megmutatja szeretetét és elkötelezettségét kutyái iránt. Az énekesnő a közelmúltban híreket keltett, amikor a kutyáiért vívott jogi csatában megmutatta, hogy az ő kedvencei minden pénznél többet érnek számára, még a gyémántokról is hajlandó lemondani azért, hogy visszakapja őket.

A pop hercegnője és Sam Asghari kapcsolata egy korai korkülönbség miatt sosem volt konfliktusmentes. Britney 42 éves, míg Sam mindössze 29. A rosszindulatú pletykák szerint a két ember közötti korkülönbség miatt sokan nem hittek a kapcsolatuk hosszú távú sikerében. Azonban ők mégis összeházasodtak, és ahelyett, hogy gyerekeket vállaltak volna, kutyákkal bővítették a családot. 2021-ben csatlakozott hozzájuk Sawyer és Porsha, egy dobermann és egy juhászkutya. Azonban a válás a két négylábú jövőjét is kérdésessé teszi.

Mindkét fél a kutyákat saját gyermekeiként kezeli, és az elhelyezési kérdés jogi úton került előtérbe. Jelenleg úgy tűnik, hogy Sam jogi képviselői állnak a nyerésre, és azt hangoztatják, hogy Britney nem lenne megfelelő gazdi az ebek számára, mivel folyamatosan dolgozik, és kevés ideje lenne a kutyák nevelésére. Britney azonban ellentmond ennek, és hangsúlyozza, hogy elegendő vagyona van ahhoz, hogy a kutyák számára a legjobb körülményeket biztosítsa.

kutya kocsi

Az énekesnő annyira elkötelezett kedvencei iránt, hogy akár egy milliókért értékű gyémántgyűrűt is eladna, csak azért, hogy a pénzt a kutyákra költhesse. Minden jelez arra, hogy ha a kutyák végül Britneyhez kerülnek, akkor királyi életük lesz a pop hercegnő otthonában.

Britney Spears mindig is aktívan támogatta az állatvédelmi ügyeket, és a mostani jogi vitával ellentétben, amikor a bíróság nem hajlandó neki ítélni a két kutyát, az állatvédők arra figyelmeztetnek, hogy az állatoknak mindig közös felelősség maradnak egy kapcsolat végén. A kutyákat gyakran stresszelheti, ha gyakran változtatni kell otthonukat vagy más embereknek kell rájuk vigyázni.

Az esetek, amikor a hírességek és a kutyáik közötti jogi vitákat nézzük, azt mutatják, hogy a háziállatok a család szerves részeivé válnak, és a felelős állattartás komolyan kell venni. Az esetekben a kutyák boldogságát és biztonságát is figyelembe kell venni, és mindig az állatok legjobb érdekében kell dönteni. Britney Spears példája rámutat arra, hogy az ember és kutyája közötti kötelék rendkívül erős és mély lehet, és sokak számára a háziállatok valóban a családtagokhoz hasonlóan fontosak.

Britney Spears

Nem könnyű kitalálni mi lehet a videó üzenete, mert csak annyit írt hozzá, hogy HI.

Ebben a videóban  megmutatjuk, hogy Britney Spears mennyire szereti a kutyáit, akik számára nem csupán háziállatok, hanem családtagok is.

Neked, hogy tetszik ez a videó?

Kép és a videó forrása: https://www.instagram.com/p/CzFnYGDrds0

Britney Spears, a popzene ikonja, nem csak a színpadon ragyog, hanem a mindennapokban is hűségét és elkötelezettségét mutatja meg – nem másoknak, mint saját kutyáinak.

Az énekesnő a közelmúltban a figyelem középpontjába került, amikor kutyáiért folytatott jogi csatában bizonyította be, hogy az ő kedvencei számára nincs pénz, amit ne áldozna fel értük. Úgy tűnik, hogy még a gyémántok is elveszíthetik vonzalmukat, ha kutyái visszakerülnek hozzá. A popzene hercegnője és Sam Asghari közötti kapcsolat mindig is számottevő korkülönbségekkel volt terhelve, de ők mégis egymásra találtak és házasságot kötöttek.

Gyerekek helyett kutyákkal alapítottak családot, akik a nevükön kívül sok közöset hordoznak: a szeretetüket és az odaadásukat Britney Spears iránt. Azonban most, a válási procedúra közepén, a két négylábú sorsa is kérdésessé vált.

 

További videók a témában