2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Bitcoin (BTC) 60 ezer dollár alá esett, Ethereum (ETH), BNB és Solana csökkenésben, miközben ez a kriptogyöngyszem 45%-os nyereséget ért el

2024-06-28 07:00 | Nézettség: 135
A kriptovaluta piac újabb volatilis időszakot él át, a Bitcoin 60 000 dollár alá esett.

rollblock

Ez a gyors csökkenés hullámhatást váltott ki más nagyobb kriptovaluták, köztük az Ethereum (ETH), a Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) között is. Azonban a nagy kriptovaluták turbulenciája közepette egy új kriptogyöngyszem, a Rollblock (RBLK) dacol a negatív trendekkel, és hetek alatt új nyereségeket ért el az előértékesítést követően. A Rollblock folyamatos növekedését követően a szakértők azt javasolják, hogy az $RBLK token akár 50-szeres hozamot is elérhet a következő hetekben.

A Bitcoin (BTC) jelentős szabályozási aggodalmaknak és gazdasági bizonytalanságoknak engedett

A Bitcoin 60 000 dollár alá esett, miután nemrégiben 73 000 dolláros csúcsot ért el a második negyedévben. Az elemzők szerint ez a medvetrend a Bitcoin világszerte tapasztalható szabályozási ellenőrzésének és a központi bankok monetáris politikai kiigazításainak tulajdonítható. Az ebből eredő Bitcoin árfolyamcsökkenés más kriptovalutákat is érintett, növelve a befektetők aggodalmát befektetéseik jövőjével kapcsolatban. Ennek következtében a Bitcoin kereskedési aktivitása csökkent az elmúlt héten.

Az Ethereum (ETH) tovább esik az SEC vizsgálata után

A kriptopiac rövid ideig felfelé mozdult, miután híre jött, hogy az SEC véglegesen lezárta az Ethereum elleni ügyet. Azonban az Ethereum árfolyamának 3,5%-os megugrása, amelyet ez a bejelentés kiváltott, rövid életű volt, mivel az Ethereum ára ismét esett. Jelenleg 3 300 dollár körül kereskednek vele, és 2,76%-os volument-to-market cap arány mellett az elemzők rövid távú medvetrendet jósolnak, amely során az Ethereum 3 000 dollár alá is eshet.

A Binance Coin (BNB) küzd a bullish lendület fenntartásáért

A Binance Coin (BNB) medvetrendben van, mióta a június eleji történelmi csúcsáról visszaesett. Jelenleg 570 dollár körül kereskednek vele, és néhány hét alatt 25%-ot esett. Bár a Binance Coin (BNB) még mindig helyreállhat, ha a medve trendről bullishra vált, egyre több befektető stabil kriptovalutákat keres, amelyek erős növekedési potenciállal rendelkeznek. Ennek következtében a Binance Coin további csökkenéseket tapasztalhat a következő hónapban.

A Solana (SOL) nem tudott 142 dollár fölé emelkedni

A Binance Coinhoz és az Ethereumhoz hasonlóan a Solana ára is medvetrendben van, 136 dolláron kereskednek vele a június eleji 170 dolláros árfolyamról. Az elemzők szerint a Solana nem tudott a rezisztencia fölé emelkedni, ami további csökkenéshez vezethet. Továbbá a Solana esetleges vizsgálatának vádjai akár 100 dollárra is csökkenthetik a Solanát. Ezt szem előtt tartva, medvés piaci hangulatok uralkodnak a Solana közösségben.

A Rollblock ($RBLK) árfolyama emelkedik a piaci visszaesések ellenére

A Rollblock (RBLK) várhatóan dominálni fogja a GambleFi ésonline játék piacokat. A projekt már 45%-os nyereséget ért el néhány héttel az előértékesítés megkezdése óta, és ez csak a kezdet. A Rollblock a világ első online játék által támogatott Play-to-Earn tokenje, amely a hagyományos online játék piac decentralizálását célozza.

Az Ethereum blokkláncán épülve ez az új technológia a blokklánc technológia használatával biztosítja a megbízhatóságot és átláthatóságot minden tranzakció feldolgozásában. Lehetetlenné vált a játékosok fogadásainak megváltoztatása, ami fokozott biztonságérzetet ad a játékosoknak, segítve a piacon régóta szükséges bizalom újjáépítését. Ez az átláthatóság ezreket vonzott a tapasztalt befektetők közül, akik biztonságos befektetést keresnek ígéretes növekedési hozamokkal.

A Rollblock egyszerűbb hozzáférést is biztosított a játékokhoz azáltal, hogy eltávolította a KYC követelményeket. A kezdéshez a felhasználóknak csak a pénztárcájukat kell csatlakoztatniuk vagy regisztrálniuk egy e-mail címmel. Ez az alacsony belépési küszöb gyors növekedést eredményezett a felhasználók és befektetők körében, akik megvásárolják a natív $RBLK tokent.

Az $RBLK tokenek kulcsfontosságú szerepet játszanak a Rollblock ökoszisztémában. Az $RBLK jutalmazási rendszerként szolgál a platformokon végzett különféle tevékenységekért, és staking jutalmakat is kínál. A Rollblock egyik legjövedelmezőbb funkciója a bevétel-megosztási modellje. A Rollblock játék profitjának akár 30%-át is megosztják a tulajdonosokkal és az $RBLK nyílt piacról történő vásárlásával. A visszavásárolt tokenek felét elégetik a token szűkösségének növelése érdekében, míg a másik felét azoknak kínálják, akik stake-elik az $RBLK-t.

A Rollblock gyorsan elfogy az előértékesítés 3. szakaszában, több mint 90 millió tokent adtak el kevesebb mint két hónap alatt. A szakértők azt javasolják, hogy az $RBLK jelenlegi ára, amely 0,0145 dollár, a legalacsonyabb árpont, amit a Rollblock valaha el fog érni, és az $RBLK akár 550%-os emelkedést is elérhet az előértékesítés végéig. Ennek eredményeként most lehet a legjobb idő megvásárolni ezt a gyorsan emelkedő altcoint.

Egy stabil platformon épülve, amely elegendő kapacitással rendelkezik az 540 milliárd dolláros játékipar befogadására, az $RBLK válhat 2024 vezető DeFi tokenjévé. Erős hasznossággal, növekedési mechanizmusokkal és lehetőségekkel a befektetők számára ez az altcoin minden jellemzővel rendelkezik ahhoz, hogy 2024 egyik legjobb altcoinjává váljon.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Website: Rollblock Előértékesítés

Socials: Rollblock Közösségi Oldalak

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: