2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Bitcoin (BTC) új csúcsra jut el idén? A Pullix (PLX) és az Algorand (ALGO) célja 1 dollár!

2024-02-09 09:02 | Nézettség: 206
A kriptovaluta piacán zsong a várakozás, a befektetők és a rajongók egyaránt azon spekulálnak, hogy a Bitcoin (BTC), a Pullix (PLX) és az Algorand (ALGO) új magasságokat érhet el az elkövetkező hónapokban.

bitocoin

Bitcoin (BTC): Készen áll az új mindenkori csúcsokra?

A Bitcoin mindig is a kriptovaluta piac előfutára volt, és 2024 sorsdöntő év lehet a digitális valuta számára. A pénzügyi világ különböző szegletéből származó szakértők optimista ár-előrejelzéseket adtak, amelyek 80 000 dollártól egészen 250 000 dollárig terjednek 2024 végére. 

Az előrejelzések közötti konszenzus jelentős bullish hangulatot jelez, az átlagos előrejelzés 87 000 dollár körül mozog. Ezt az optimizmust olyan tényezők támasztják alá, mint a közelgő Bitcoin felezési esemény, az azonnali Bitcoin ETF-ek jóváhagyását követően várható intézményi beruházások, valamint az az általános konszenzus, hogy a Bitcoin jelenleg alulárazott.

2024 első hónapjaiban a Bitcoin már erőteljesen beindult, az árak a 42 000 dolláros határig ugrottak, aminek hátterében számos azonnali Bitcoin ETF amerikai hatósági jóváhagyása állt. Az ilyen fejlesztések jelentős intézményi befektetéseket vonzanak a Bitcoinba, ami tovább lendítheti annak árát. A Bitcoin ETF-jóváhagyása körüli nyüzsgés, különösen az olyan pénzügyi nehézsúlyúak részéről, mint a BlackRock és a VanEck, aláhúzza a Bitcoin növekvő elfogadottságát és befektetési vonzerejét.

Algorand (ALGO): 1 dollár megcélzása a fenntartható és skálázható blokklánccal

Az Algorand hullámokat kelt a kriptográfiai térben, mint olyan platform, amely méretezhető, biztonságos és decentralizált, miközben fenntartja a magas tranzakciós sebességet és az alacsony díjakat. Pure proof-of-stake (PPoS) konszenzus mechanizmusát úgy tervezték, hogy támogassa az alkalmazások széles körét.

Idén Algorand 40%-ot esett . A közelgő Bitcoin áprilisi felére csökkenésével, ami lassabbá és drágábbá teszi a Bitcoin-tranzakciókat, mivel a bányászok 50%-kal kisebb blokkjutalomban részesülnek, természetesen nagyobb lesz az érdeklődés a gyorsabb, olcsóbb és méretezhető hálózatok iránt, mint például az Algorand. Az Algorand másodpercenként 2300 tranzakciót tett közzé, ezzel a legjobb skálázhatósági megoldások közé tartozik. 

Mivel Algorand már többször is meghaladta az 1 dolláros határt, ez a cél nagyon reális. Az Algorand ára 2021-ben elérte a 2 dollárt, 2019-ben pedig még a 3 dollárt is. 2020 óta az első Bitcoin felére csökkent, így az Algorand az a pénznem, amely a saját előnyére használja.

 Pullix (PLX): Egy új versenyző nagy törekvésekkel

A növekvő szabályozási nyomás után a DEX platformok iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően egy új platform készült, amely a teljes piac előnyeit kiaknázza. Rengeteg bálna nem hajlandó dollármilliókat tartani a központosított tőzsdéken, és nem csak a tőzsdére, hanem a kormányra is ki van téve harmadik fél bizalmának. Tanúi lehettünk már az Mt.Gox és az FTX kudarcainak, sőt nemrégiben egy hatósági pernek is, amelyben a Binance 4 milliárd dolláros vádalkut kötött. 

A kezdetleges vételi és eladási megbízásokon kívül azonban egyetlen olyan decentralizált platform sem, ahol a felhasználók ellenőrizhetik a privát kulcsaikat, nem rendelkeztek fejlett kereskedési eszközökkel. Ez megkülönbözteti a Pullixot egymástól. A privát kulcs vezérlését, valamint a fejlett kereskedési eszközöket tartalmazó ajánlati könyvet hozza magával. Használjon tőkeáttételt, vegyen profitot, állítsa le a veszteséget – mindezt olcsó és gyors kereskedésekkel a láncon kívüli ajánlati könyve miatt.

Az új kereskedés-nyereség modell egy érdekes koncepció a származékos termékekkel és a részvényekkel magán a platformon. Ez egy egyedülálló platform, amely ezt a hibrid modellt hozza magával. Egyetlen DEX sem kínálja ezt a lehetőséget. Nem csoda, hogy az elemzők 200%-os emelkedést jósolnak az előértékesítés során, és x100-at a bevezetés időpontjában.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet


Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában