2024. július 20., szombat
Illés névnapja

DOGE, Raboo és Brett Trendik Ezen a Héten, Tudj Meg Többet Arról, Hogy Miért Lelkesek Az Elemzők!

2024-06-29 06:00 | Nézettség: 117
A vezető mém coinok, mint a DOGE és egy viszonylag új mém coin, a Brett mind kivételes hozamokat produkáltak.

raboo

Azonban a DOGE ROI szempontjából lassult. A befektetők most a Raboo tokenre figyelnek, egy új AI mém coinra, amelynek 100x-os hozam potenciálja van. A Raboo a mesterséges intelligencia és a social-fi integrálásával egy mémrajongó közösséget épít. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

DOGE folytatja az esést egy kis visszapattanás után

A Dogecoin (DOGE) lefelé tartó trendet tapasztalt. 2024-es teljesítménye nem volt izgalmas. A DOGE ára körülbelül $0.1271-re esett, ami 22.87%-os csökkenést jelent a havi grafikon szerint. A DOGE az elmúlt hónapban csökkenő tendenciát mutatott. Az általános visszaesés némi volatilitást hozott az árpozíciójában. Piaci kapitalizációja körülbelül 17,7 milliárd dollár.

A Dogecoin jelenlegi csökkenése több tényezőre vezethető vissza. Fontos változók közé tartozik a piac telítettsége a számos újabb mém coin belépése miatt, a befektetői vélemények változása, és a feltörekvő új kriptovaluták versenye. Ezek a tényezők befolyásolják a Dogecoin képességét, hogy fenntartsa korábbi piaci lendületét.

A Dogecoin ezek ellenére továbbra is kiemelkedő szereplő marad a mém coin piacon. Azonban sok múlik azon, hogy képes-e alkalmazkodni a piaci változásokhoz, és akár újragondolni azt, ami vonzóvá teszi a kriptovaluta közösség számára.

Brett: bikák próbálnak átvenni az irányítást

Brett, ahogy a mém ipar felfelé ível, a befektetői érdeklődés és a béka témájú mém token értéke is növekedett, és a piaci kapitalizáció alapján a top 20 kriptovaluta mém coinok közé került. Bár a BRETT az elmúlt héten több mint 16%-kal emelkedett, ez nem átmeneti. A Brett 2%-os növekedése az elmúlt napon megerősítette az optimista véleményeket, hogy június egyik legjobb kriptovalutája.

A szakértők úgy vélik, hogy a BRETT számos jól ismert kriptovaluta tőzsdén való jegyzése okozta a közelmúltbeli emelkedést. Például az amerikai székhelyű Kraken tőzsde BRETT örök határidős szerződéseket kínált, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy jelentős tőkeáttétellel előre jelezzék a BRETT ármozgásait.

Raboo tervezi a 62 milliárd dolláros mém piac meghódítását

Lenyűgöző koncepciójával, amely 100x-os profitot hozhat, a Raboo az új előértékesítési coin, amely nagy izgalmat kelt a kriptovaluta világban. Innovatív technológiája és erős közösségvezérelt stratégiája miatt a befektetők most jövedelmező kriptovaluta befektetésnek tekintik a mém coint júniusra. A Raboo ökoszisztémájának számos izgalmas eleme közé tartozik a generatív AI mém coin alkalmazása. Azonban a Raboo vonzereje messze túlmutat a mémek létrehozásán.

A Raboo minden kihívást lehetőséggé alakít, és minden győzelem valós értéket és jutalmakat jelent. A Raboo tulajdonosoknak nem kell megvárniuk a bevezetést, hogy $RABT tokeneket nyerjenek és díjakat szerezzenek. Az elemzők előrejelzése szerint az $RABT árfolyama 10 000%-kal emelkedhet, miután a nagy tőzsdéken jegyzik.

A Raboo célja, hogy a piaci kapitalizáció alapján a top 20 kriptovaluta közé kerüljön, és kihívja a többi vezető mém coint. A Raboo most az előértékesítés 4. szakaszában van, és mindössze $0.0048 per token áron vásárolható meg, számos befektetőnek kínálva a lehetőséget, hogy részesüljenek sikeréből.

Következtetés

Míg a Dogecoin jelenleg pirosban kereskedik, és a Brett előrelépéseket tesz, az elemzők azt javasolják, hogy a befektetők továbbra is figyeljenek rájuk. A piacra való visszatérés a megfelelő időben még mindig nagy hozamokat hozhat. Azonban az összes kriptovaluta közül, amelyekbe idén érdemes befektetni, a Raboo a legígéretesebb. A Raboo egy előértékesítési token, amely már több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött, és várhatóan akár 100-szoros hozamot is biztosíthat a korai befektetőknek a debütálás után, így ez egy top választás.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: