2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Elemzők szerint az új bevételmegosztó Altcoin meghaladhatja a Solanát (SOL)

2024-02-20 05:00 | Nézettség: 166
Iparági elemzők azt feltételezik, hogy a Pullix egyedülálló gazdasági struktúrájával és ösztönzőrendszerével képes megelőzni a 10 legjobb kriptot, mint például a Solana.

pullix

Nevezetesen, a Pullix egy előzetes értékesítési esemény utolsó szakaszában van, és lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy bejussanak a kriptovaluta piac következő nagy dolgaiba.

Solana (SOL): Az 1000 dolláros Solana-jóslat

A Solana felemelkedett 2022 hamvaiból, és 2023/24 egyik legsikeresebb kriptoprojektjévé vált. Az FTX-botrány és a Solana központosítása körüli aggodalmak egy pillanatra kifújták a szelet a vitorlájából, de a projekt azóta újra lendületet kapott, és jelenleg 45 milliárd dollár feletti piaci tőkeértéken ül.

Solana háttérstatisztikái magukért beszélnek. Mivel a Solana TVL 1,80 milliárd dolláron áll, és másodpercenként 3198 tranzakció történik, nem meglepő, hogy a projekt felkeltette a magas hozamot kereső befektetők figyelmét.

A Solana monolitikus kialakítása, amely nem függ a 2. rétegű (L2) megoldásoktól, felkészíti a globális alkalmazásra. Az Ethereum jó úton haladhat az Ethereum 297 milliárd dolláros piaci kapitalizációjának eléréséhez, ami azt eredményezné, hogy a Solana ára 648%-kal 679 dollárra nő.

Ez az árcél azonban figyelembe veszi az Ethereum jelenlegi árát, és nem veszi figyelembe a potenciális piacot átfogó bikafutást, amely a teljes piac felfutását eredményezheti. Ha megnézzük, hogyan teljesítettek a jelentősebb kriptovaluták a korábbi bull run-ok során, akkor nem alaptalan azt hinni, hogy a Solana akár a tervezett 1000 dolláros árat is meghaladhatja.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy Solana számára a 120 dollár a kulcsfontosságú akadály. E pont elérése és fenntartása heteken belül rekord 260 dollárra katapulálhatja az árfolyamot, miközben a kriptopiac továbbra is felfelé ível.

Noha ezek a potenciális nyereségek optimista szemüvegből nézve lenyűgözőnek tűnnek, a Solana jelenlegi ára nem minden befektető számára a legjobb kockázat/nyereség kereskedelem. Most egy újabb projektet fogunk megvizsgálni, amely az elmúlt hónapokban sok befektető figyelmét felkeltette – a Pullixet.

Pullix (PLX): A bevételmegosztó tőzsde

A Pullix egy új tőzsde, amelynek célja, hogy megbirkózzon a kereskedési világ legmaradandóbb kihívásaival. Az ötlet az, hogy a DeFi (decentralizált finanszírozás) legjobb tulajdonságait kombinálják a hagyományos központosított cserékkel, hogy mindkét világból a legjobbat hozzuk létre.

A kriptoval való kereskedés a DEX-eken az elmúlt években egyre népszerűbb, de ezek a platformok továbbra is olyan problémákkal szembesülnek, mint az alacsony likviditás és a lassú tranzakciós idő. Másrészt a központosított tőzsdék jobb likviditással és gyorsabb tranzakciós sebességgel rendelkeznek, de vannak olyan árnyoldalaik is, mint a letéti kockázat.

A Pullix ezeket a problémákat egy olyan bevételmegosztási modell bevezetésével kívánja megoldani, amely likviditás biztosítására ösztönzi a felhasználókat. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki megtételi a PLX tokenjét, megkapja a tőzsde kereskedési díjának egy részét.

A Pullix banki szintű likviditási poolokat is igénybe vesz, hogy biztosítsa a nagy hatékonyságot és az alacsony csúszást a kereskedéseknél. A funkciók ezen kombinációja felkeltette az iparági elemzők figyelmét, akik úgy vélik, hogy a Pullix a kriptocsere új szabványává válhat.

De nem csak kriptoval lehet kereskedni a Pullixen. A platform támogatja az olyan hagyományos eszközöket is, mint a részvények és az áruk, így egyablakos ügyintézés minden típusú kereskedéshez. Ez a diverzifikáció azt eredményezheti, hogy a Pullix az összes kereskedési típus globális szabványává válhat, nem csak a kriptográfia számára.

A PLX előértékesítési lehetőség

A Pullix csapata előértékesítést folytatott, hogy pénzt gyűjtsön és erős közösséget építsen ki a korai alkalmazókból. Az előértékesítés már most is nagy sikert aratott, több mint 6 millió dollár gyűlt össze az előértékesítés 2023 végén indulása óta. A jövőre nézve a Pullix natív PLX tokenje mellett a legjobb új kriptobefektetési lehetőségek közé kíván kerülni. 

Jelenleg a 8/8. szakaszban a PLX token 0,14 dollárért kel el, ami 250%-kal magasabb a kezdeti 0,04 dolláros árhoz képest. A nyilvánosság számára elérhető élő platformbemutatóval, két kereskedési licenc megszerzésével, valamint a Bitmart és az Uniswap oldalakon történő bevezetéssel a Pullix 2024-ben a következő 100-szoros tokenné válhat.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: