2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Eléri az Ethereum az 5000 dollárt júniusban? A BNB tulajdonosok rohannak a Raboo előértékesítésébe.

2024-06-01 06:00 | Nézettség: 136
Az Ethereum közel 5000 dolláros történelmi csúcsot ért el 2021-ben, amely a hálózat tranzakciós díjainak jelentős növekedését váltotta ki.

Az SEC nemrégiben jóváhagyta a spot Ethereum ETF-eket, ami új lendületet adott az Ether számára, és 26%-os növekedést eredményezett. Eközben a Binance Coin tulajdonosok új projektek felé fordulnak a mémérmék világában, mivel a BNB ára stagnál.

raboo

Raboo AI által támogatott mémérméje egyre népszerűbb, az elemzők pedig 100-szoros megtérülést jósolnak a $RABT token bevezetésekor a nagyobb tőzsdéken.

Ethereum történelmi csúcsa sokkal magasabb lehet 2024-ben

Az Ethereum 2021 végén közel 5000 dolláros történelmi csúcsot ért el, ami piaci izgalmat váltott ki és az ETH tranzakciós díjainak jelentős növekedését eredményezte. Azóta az Ethereum jelentős mérföldköveket ért el, beleértve az SEC legutóbbi jóváhagyását a spot Ethereum ETF-ek számára. Ha ezek a fejlemények bármit is jelentenek, az elemzők az Ethereum árfolyamának újjáéledését jósolják.

Bár 2024 szokatlanul alakult az Ethereum számára a szabályozási bizonytalanságok miatt, az Ethereum történelmi csúcsával kapcsolatos előrejelzések optimisták, sok elemző szerint az Ether képes túlszárnyalni az 5000 dolláros küszöböt. Jelenleg az Ethereum bullish trendje továbbra is fennáll, lenyűgöző, 97%-os éves növekedéssel, miközben a napi kereskedési volumen meghaladja a 14 milliárd dollárt.

A BNB korábbi lendülete alábbhagy a 600 dolláros szinten

A BNB ára az utóbbi időben jelentős vizsgálat alá került, miután az árfolyam körülbelül 600 dollár körül mozgott oldalirányban, ami az elemzők szerint a befektetők és kereskedők érdeklődésének eltolódását jelzi az AI által támogatott tokenek és mémérmék felé. Az év eleji meteoritikus, 100%-os emelkedés után a BNB ára stagnálni látszik, kissé visszaesve a történelmi csúcsról.

Annak ellenére, hogy a Binance Exchange támogatásával a kriptotérben dominanciát mutatott, a BNB tulajdonosok figyelme az AI által támogatott tokenek felé fordul, amelyek egyre nagyobb figyelmet kapnak a befektetőktől. A BNB árának mozgóátlagai és oszcillátorai azt mutatják, hogy az eladási nyomás növekszik, ami óvatosságra int a BNB tulajdonosok számára.

Raboo AI által támogatott mémérméje átalakítja a mémkultúrát

A Raboo előértékesítése már több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött össze, és az elemzők további 233%-os növekedést jósolnak az AI által támogatott feltörekvő mémérmére. A Raboo a jövő social-fi ökoszisztémáját építi, ahol a mémérme rajongók nemcsak kapcsolatba léphetnek egymással, hanem pénzt is kereshetnek.

Miközben még mindig az előértékesítés szakaszában van, a Raboo várhatóan a top 20 kriptoprojekt közé kerül, köszönhetően a közösségfejlesztésre összpontosító ajándékozások és jutalmak révén. A Raboo összekapcsolja a jövedelmező generatív AI területet a mémkultúrával, ami a $RABT értékét az indítás napján 10,000%-kal növelheti.

Következtetés

Miközben az Ethereum történelmi csúcsával kapcsolatos spekulációk terjednek, az SEC legutóbbi jóváhagyása a spot Ethereum ETF-ekre lehet az a szükséges katalizátor, amely az Ethereum bullish megújulását eredményezi. A BNB ára az elmúlt hetekben stagnált, annak ellenére, hogy az év elején rallyt mutatott, ami szintén jelzi az érdeklődés eltolódását. A Raboo AI által támogatott mémérméje a legjobb lehetőséget kínálja a 2024-es 100-szoros rallyra, mivel az AI és a trendi mémkultúra legjobbjait ötvözi.

Vegyél részt a Raboo előértékesítésében még ma!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: