2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

Elképesztően ügyes és tehetséges csavargók, akik egy teljesen más szinten vannak!

2023-05-26 20:16 | Nézettség: 354
Az ember, aki képes megcsavarni a nyílvesszőt, ezzel kikerülni az akadályokat... A srác, aki egyetlen rúgással tudja kinyitni az üdítőket... Hihetetlen egyedi különleges képességek, és lenyűgöző sajátos megvalósítások. Ez csak néhány példa a mai lenyűgöző videóból, de még sok más hihetetlen embert hoztam el nektek, akik tényleg egy másik szinten vannak, olyan profik és ügyesek.

Tehetséges emberek, akik fantasztikus dolgot tudnak a mindennapokban is!

Te elhinnéd, hogy valaki képes 150 km/h-ás sebességnél átmászni az előtte haladó autóra, akárcsak a Halálos Iramban? És azt, hogy egy ember alig pár méterrel nyitotta ki ejtőernyőjét a földtől, mégis sértetlenül landolt? Vagy mit szólnál ha egy olyan inspiráló személyt mutatnék nektek, aki tolószékesként is hihetetlen profin gördeszkázik? Ezek mind igazak, sőt mindről videó is van, így ezeket és még sok más lenyűgöző és hihetetlen dolgot fogunk ma megnézni, csodás képességű emberekről és fantasztikusan tehetséges személyekről.

Te elhinnéd, hogy valaki képes pontosan a saját nyílvesszőjét keresztüllőni és ezzel betalálni ismét a céltábla közepébe? Az olimpiai íjászversenyen ugyanis pontosan ez történt. És azt, hogy egy ember több, tíz méterről, a levegőben 360 fokos pörgés után tökéletesen beletalált a kosárlabával a gyűrűbe? Vagy mit szólnál ha egy olyan trükkös személyt mutatnék nektek, aki mivel otthon felejtette a sörnyitót, ezért a biciklijével, aztán pedig a motorjával kellett, hogy kinyissa a sörét? Ezek mind igazak, sőt mindről videó is van, így ezeket és még sok más lenyűgöző és hihetetlen dolgot fogunk ma megnézni, csodás képességű emberekről és fantasztikusan tehetséges személyekről, akik egy teljesen más szinten vannak

Te elhinnéd, hogy valaki 10 éven keresztül gyakorolt, hogy képes legyen 100 labdával zsonglőrködni? És azt, hogy egy motoros egy az egyben függőlegesen ment fel a hegy tetejére, a gravitációt is meghazudtolva? Vagy mit szólnál ha egy olyan nőt mutatnék be neked, aki képes bármilyen körülmények között egyesúlyozni a biciklijén, akár kézenállva, akár fejjel lefelé is? Ezek mind igazak, sőt mindről videó is van, így ezeket és még sok más lenyűgöző és hihetetlen dolgot fogunk ma megnézni, csodás képességű emberekről és fantasztikusan tehetséges alkotókról.

Te elhinnéd, hogy valaki 37 éven keresztül dolgozott egy 3 méteres szobron San Franciscoról, amit több, mint 100.000 fogpiszkálóból készített? És azt, hogy egy apa kisfiát egy fából készült BMW-vel lepte meg ,amit saját kezeivel készített? Vagy mit szólnál ha egy 3D-s valósághű szobrot mutatnék be, amit 20 üveglapból készítettek?

Gyerekként mindannyian különböző szuperképességekről álmodtunk, amik sajnos sosem váltak valóra. Vannak azonban olyan kiválasztottak, akik 1 millió emberből csak 1 alkalommal születnek meg, akik valóságos szuperképességekkel rendelkeznek. Ma ezekről a hihetetlen emberekről fogok beszélni. Vannak, akik akár 17 percig képesek a víz alatt visszatartott lélegzettel maradni, van, akinek a teste mágneses, sőt még

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=oOi4Pu_JHdw