2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Emberek, akikkel nem akarnál újat húzni! Miért nem képes senki legyőzni ezt az embert?

2023-05-28 11:40 | Nézettség: 996
Van néhány olyan ember a földön, akikkel inkább soha semmilyen áron sem akarnál ujjat húzni. A legerősebb emberek, akik egészen születésüktől fogva eddzenek és már kiskoruktól azon dolgoztak, hogy legyőzhetetlenek lehessenek. Bármekkora is vagy, ezeket a hihetetlen embereket jobb inkább nem felhúzni. Remélem készen állsz, nézd végig az egész videót, mert a végére egy olyan személyt raktam, akit látva még az állad is biztosan le fog esni.

Legerősebb emberek a világon: 

 1. Diamond Ott - A legkeményebb amerikai katona
 2. Thomas Wu - A világ egyik leggyorsabb ütése
 3. Kerim Duygu - Küzdősport mester és rekorder
 4. Evgeny Los - Világrekorder tolódzkodásban
 5. Sergei Tcirulnikov - Képes elhúzni egy vonatot 
 6. Masaaki Ikemiyagi - A halálos ütés nagymestere
 7. Samuel Ericsson - A "legyőzhetetlen" harcos
 8. Vito Pirbazari - A legfélelmetesebb külsejű ember

Miért nem képes senki legyőzni ezt az embert?

Diamond Ott,

 • Született 1981. június 27-én Amerikai Szamoán, ismert a "Ninja Warrior" című televíziós műsorban való szerepléséről. Diamond Ott egy fitnesz edző és atléta, aki a világon számos helyen versenyezett és teljesített kiemelkedő eredményeket.
 • Diamond Ott a "Ninja Warrior" című műsorban történt szereplése miatt vált igazán népszerűvé. A "Ninja Warrior" egy akadálypályás versenysorozat, amelyben a versenyzőknek különböző nehézségű akadályokat kell legyőzniük. Ott hihetetlen erőnléte és akrobatikus képességei miatt vált figyelemre méltóvá, és gyorsan rajongótábora lett.
 • Diamond Ott folyamatosan fejleszti az edzési módszereit, és inspirációt ad az embereknek a testmozgás és az egészséges életmód iránti elkötelezettségével. Rendszeresen posztol a közösségi médiában, és megosztja edzési rutinjait, inspiráló üzeneteit és motivációját a követőivel.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=gym7X8gjZDM