2024. február 25., vasárnap
Géza névnapja

Emlékszel a fiúra, aki 200 kilót nyomott? Itt van! Nézd meg, mi történt vele!

2023-05-22 12:17 | Nézettség: 949
A mai videóban megismerhetitek a hihetetlen súlyáról világhírűvé vált fiú elképesztő történetének folytatását. Arya Permana egy indonéziai fiú, aki 2016-ban rekordot jelentő 190 kg-ot nyomott. Ez hat vele egykorú fiú vagy majdnem három felnőtt férfi súlyával volt egyenlő. Arya akkor még csak 10 éves volt, és a világ legnehezebb gyerekeinek listáján az első helyen állt. Kétes dicsőség, mert mint tudjuk, a túlsúly komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. A gyermekkori elhízás különösen káros, és Arya élete a végén már veszélyben volt. Ekkor már csak feküdni, enni és a mobiltelefonján játszani tudott. Ma pedig elmesélem, hogyan alakult az élete.

Arya Permana rekord fogyásának története

Arya Permana története a rekordméretű fogyásáról meglehetősen inspiráló. Miután 2016-ban híressé vált, mivel a testsúlya elérte a rekordnak számító 190 kg-ot, Arya elhatározta, hogy változtat az életmódján és az egészségén. A segítséget kérve orvosoktól és táplálkozási szakértőktől, elkötelezte magát az egészséges étkezés és a rendszeres testmozgás mellett.

Arya Permana étrendjében jelentős változásokat hajtott végre, csökkentette az egészségtelen ételek, például a magas zsír- és cukortartalmú élelmiszerek fogyasztását, és helyettük egészségesebb ételeket, például gyümölcsöket, zöldségeket és sovány fehérjéket kezdett enni. Ezenkívül elkezdett rendszeresen testmozgást végezni, mint például séta és más aerobik gyakorlatok.

Az elszántsága és kemény munkája meghozta eredményét, és Arya Permana jelentős mennyiségű súlyt veszített  Azonban a története arra ösztönző példa, hogy a változás és az egészség elérése lehetséges, ha valaki elkötelezi magát és folyamatosan munkálkodik azon.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=MHuZpj6r8HM