2022. augusztus 9., kedd
Emőd névnapja

Ez a kínai megagát elpusztítja Ázsiát!

2022-04-30 16:09 | Nézettség: 247
A Himalája víztoronyként működik Dél- és Délkelet-Ázsia számára. Kínában a tibeti autonóm területen több mint tíz nagyobb folyó ered.

Az elmúlt évtizedben India és Kína, a régió két legnagyobb geopolitikai hatalma, a folyók erejének kiaknázása érdekében vízenergia-versengésbe kezdett.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=72nXCuv1MrQ

Ugyanakkor az is tény, hogy az emberiség legsötétebb része őrült iramban SZAPORODIK. Ami az elkövetkező évtizedekben óriási energiaszükségletet generál.
Ennek tehát 3 megoldási lehetősége van: (GONDOLKODJUNK VÉGRE!)

1.) Valahogy a szaporodást korlátok közé kellene szorítani (már 20-30 évvel ezelőtt el kellett volna kezdeni!)
Azt ugye nem kell magyaráznom, hogy a Földön bizonyos arctalan hatalom milyen borzalmas gyűlölettel harcol e megoldás ellen. E hatalom erőszakolja a korlátlan és ellenőrizetlen szaporodást, ráadásul pont a legkevésbé intelligens és leginkább nevelhetetlen, szocializálhatatlan embertömeg szaporodik, és EGYETLEN ÁLLAM SINCS (AMI TÖBB MINT FELTŰNŐ) amelyik ez ellen egy nyekkenést merne tenni.
Ez a megoldás tehát kiesett.

2.) Ordítva leszarjuk a sötétzöld hazug aljas barmok dumáit és igenis megépülnek azok az erőművek. A "hú de szörnyű szárazság" CSAK ÁTMENETI, amíg a víz tározók meg nem épülnek. Az a víz, ami ezekbe belefolyik, az ugyanabban a mennyiségben tovább folyik (a Himalája éghajlata valamint a relatíve kis vízfelület (nagy vízemélység) miatt nem kell párolgással számolni, nem úgy mint Egyiptomban). 
Az meg, hogy majd felrobbantják a saját nagy nehezen felépített gátjukat, akkora irtózatos baromság, hogy arra nincsenek szavak.
Itt már a hajánál fogva előráncigált ál-érvelést tapasztalhatunk a gátak ellen.

3.) Nem építünk gátakat és vízerőműveket, hanem túlszaporodjuk a Földet és kőkorszaki körülmények között vegetálunk, aztán -- mivel a Föld kökorszaki körülmények között NEM TUD ELTARTANI több milliárd embert -- szépen kipusztul a "fölösleg" (ez a "fölösleg" sok milliárd EMBER, akiknek meg kell halniuk, kínok között)
Az emberiséget egyre inkább uralni akaró (úgynevezett globalista) arctalan gennyhatalomnak ez tetszene leginkább, erre utaló jelek naponta tapasztalhatók.
(forrás: kommentelő)