2023. március 29., szerda
Auguszta névnapja

Ezért soha ne dobd ki a tojásos dobozt 💥🤯

2023-02-20 11:45 | Nézettség: 1847
Biztos mindig túl kevés hely van a konyhában, igaz! Íme néhány gondolat, javaslat, inspiráció, tervezet, koncepció, elképzelés, találmány, ötletesség, fantázia, eszme, fortély, praktika, csel, fogás, mesterfogás, talány, varázslat, ügyesség és trükk, hogy a konyhádban, a kamrában, szekrényben, fürdőszobában és a háztartási eszközök között rend és rendszeresség legyen!

Biztos mindig túl kevés hely van a konyhában, igaz?

Sokkal több hely állhat rendelkezésére, ha megnézi a következő tippeket, és végrehajtja azokat. Ezek nagyon egyszerűek, de nagyon nagy hatást gyakorolnak a konyhában lévő térre.

A legfontosabb az, hogy rendezzük. A szekrényekben és fiókokban gyakran felhalmozódik egy csomó olyan dolog, amelyet valószínűleg soha nem használ. Ez természetesen sokkal több teret és jobb áttekintést ad a birtokodról. Az élelmiszerek esetében ellenőrizze a minőségmegőrzési dátumot, és dobja ki a lejárt termékeket.

Ezután egyszer kitörölheti a szekrényeit és fiókjait, hogy újra igazán szépek és tiszták legyenek.

Tehát az első lépés megtörtént.

Ezután elkezdheti végrehajtani a videóban látható tippeket a nagyobb rend érdekében. Különösen a kis dobozok vagy az általános szervezési rendszerek segítenek óriásit, ha túl kevés a hely.

Ezek után valóban sokkal több helynek kell lennie a konyhában.

Most Önön múlik, hogy a jövőben is fenntartja-e ezt a rendet, hogy ne legyen olyan gyorsan újra zsúfolt. van

Ha tehát Önnek is lényegesen több helyre van szüksége a konyhában, akkor egyszer feltétlenül alkalmazza ezeket a rendrakási tippeket!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=WZlh6UMSiyg