2024. j√ļnius 19., szerda
Gyárfás névnapja

Hangfelv√©tel ūüďě‚ėé Botr√°ny: Kar√°csony Gergely lehallgat√°si botr√°nyr√≥l

2024-06-11 13:44 | Nézettség: 229
Egy nemr√©g kisziv√°rgott hangfelv√©telen ūüďě‚ėé Kar√°csony Gergely ellenz√©ki fŇĎpolg√°rmester-jel√∂lt ŇĎszint√©n besz√©l az MSZP-vel val√≥ fesz√ľlt viszony√°r√≥l √©s a zugl√≥i politikai helyzetrŇĎl. A felv√©tel komoly viharokat kavarhat a hazai politikai sz√≠nt√©ren, k√ľl√∂n√∂s tekintettel a k√∂zelgŇĎ v√°laszt√°sokra.

Szivárgó Botrány: Karácsony Gergely Ňźszinte Beszédei Nyilvánosságra Kerültek ūüďě‚ėé

Egy nemrég kiszivárgott hangfelvételen az ellenzéki fŇĎpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely, rendkívüli ŇĎszinteséggel beszél a zuglói MSZP és az ottani politikai helyzetrŇĎl. A felvételen elhangzó kijelentések komoly viharokat kavarhatnak a hazai politikai színtéren, különös tekintettel a közelgŇĎ választásokra.

kar√°csony

Az MSZP és a zuglói viszonyok

A felvétel egyik legmegdöbbentŇĎbb részlete, hogy Karácsony szerint a zuglói MSZP-sek rendszeresen sikkasztanak. Továbbá, elárulja, hogy Tóth Csaba, a szocialista párt helyi vezetŇĎje, több alkalommal megfenyegette az ŇĎ és családja biztonságát. Karácsony kijelentése szerint: „Ha visszatérek Zuglóba, elásnak.”

Karácsony ŇĎszintesége és az MSZP-vel való viszonya

Karácsony a beszélgetésben nyíltan beszél arról, hogy mennyire feszült viszonyban áll az MSZP politikusaival. Kiemeli, hogy bár a programba nem avatkoznak bele, vannak területek, ahol ŇĎ sem tud érvényesülni. Az egyik ilyen helyzetben, amikor mégis fellépett, csak egyszer tudott „csapni az asztalra.”

Horváth Csaba és a politikai játszmák

A beszélgetésben Karácsony kitér Horváth Csabára is, aki szintén indul a polgármesteri pozícióért Zuglóban. Karácsony elismeri, hogy Horváth nehéz ellenfél, és Zugló számára jobb lenne vele, mert tudná ellenŇĎrizni a helyi szocialistákat. Ugyanakkor, más jelöltek kapcsán aggodalmát fejezi ki, hogy mögöttük szétlopják a kerületet.

Tóth Csaba fenyegetései

kar√°csony gergely

A beszélgetés végén Tóth Csabáról van szó, akirŇĎl Karácsony elmondja, hogy mindig rossz viszonyban voltak. A kérdésre, hogy valóban megfenyegette-e a családját, Karácsony így válaszolt: „Ne viccelj. Többször.”

Karácsony Gergely válasza

A felvétel nyilvánosságra kerülése után a 444.hu megkérdezte Karácsonyt, aki elismerte, hogy valószínŇĪleg az ŇĎ hangja hallható a felvételen, de hangsúlyozta, hogy az összevágott és titkosszolgálati módszerekkel készült. Azt is hozzátette, hogy nem emlékszik, kivel beszélgetett, de szerinte a felvétel a Fidesz és Tarlós István érdekében kerülhetett nyilvánosságra.

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=fOVtbfwqt00

orb√°n szijj√°rto

Reakciók és következmények

Karácsony Gergely saját Facebook-oldalán reagált a történtekre, hangsúlyozva, hogy a felvétel nem tartalmaz új információkat, és az ellenzéki egység erŇĎsödését hangsúlyozta. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetŇĎ miniszter, a Kormányinfón úgy nyilatkozott, hogy a felvétel maffiaviszonyokra emlékeztetŇĎ állapotokat mutat a baloldalon, és Karácsony Gergely magyarázkodása szánalmas.

Összegzés

A kiszivárgott hangfelvétel újabb fejezetet nyit a hazai politikai életben, rávilágítva a belsŇĎ feszültségekre és ellentétekre. A felvétel hatása még hosszú ideig érezhetŇĎ lesz, és komoly hatással lehet a közelgŇĎ választásokra.

lehallgat√°s

További videók a témában