2022. december 7., szerda
Ambrus névnapja

Hercegnőket megszégyenítő menyasszonyi ruhában mondta ki az igent Jennifer Lopez

2022-08-22 20:18 | Nézettség: 468
Az énekesnő a család és a barátok előtt is hűséget fogadott szerelmének, Ben Afflecknek. Jennifer Lopez duplázott, és ahogyan az várható is volt, második, a családnak és a barátoknak tartott esküvőjére már nem a szekrényből kapott elő egy régi fehér estélyit, ahogyan azt tette Las Vegas-i esküvőjére.

Jen a leglélegzetelállítóbb Ralph Lauren ruhában vonult az oltárhoz.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=cvJwVd9yGGY

A múlt hónapban, a legnagyobb titokban kimondott IGEN után, senki sem gondolta, hogy másodszor is neki fut Bennifer párosa a nagy esküvőnek, de mégis meglépték.


Sőt, most 17 évvel az első lefújása után sikeresen végig is vitték a nagy napjukat. Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme igazán mesébe illő, hiszen 2004-es szakításuk után, mintha egy egész világ tudta volna, hogy ők ketten egymásnak vannak teremtve, hiszen folyamatosan arról cikkeztek, hogy ők voltak az álompáros.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági szerződése furcsa kikötéseket tartalmaz
A közel két évtizednyi szakítás alatt mindketten szülők lettek, elváltak, újabb kapcsolataik voltak, de csak nem találták a helyüket. Végül másfél éve egy véletlen folytán ismét összesodorta őket az élet, ők pedig megfogadták, hogy soha többé nem engedik el egymás kezét: és kimondták a boldogító igent. Előző hétvégén pedig ezt egy népes vendégsereg előtt is szerették volna kimondani, amely most óriási és fényűző ceremónia során történt meg.

Mint kiderült, már 2003-ban megírták a házassági szerződésüket, és a benne szereplő infók a mai napig nem vesztették érvényüket. A bennfentesek szerint az egyik kikötés a heti 4 szex: ennyit vár el Jennifer Bentől.

Persze nem ez az egyetlen írásban is lefektetett szabály, Jennifer ugyanis többször is hűtlenségen kapta már a pasijait az évek alatt. Így érthető, hogy fél egy esetleges újabb csalódástól. 2003-ban azt pletykálták a színészről, hogy egy sztriptíztáncossal kavart, míg Jennel járt. Később Marc Anthony és Alex Rodriguez is megcsalási botrányba keveredett, így JLo ezúttal szeretne biztosra menni, hogy ez többé ne fordulhasson elő.

Ha tehát Ben hűtlensége miatt válna el a pár, a színész vagyonának nagy része a feleség kezébe kerülhet.

Hogy mi mindent kell még bevállalnia annak a pasinak, aki JLo-val köti össze az életét.

(Forrás: JOY)