2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Idióta emberek! Nem fogod tudni megálli nevetés nélkül! 🤣🤣🤣🤣Nevetés Szikrái Vicces Történetekben

2024-03-20 21:08 | Nézettség: 468
Vicces 🤣🤣történetek olvasása kiváló módszer a stressz levezetésére és az hangulat javítására. Ezek az egyszerű, ám mulatságos történetek segítenek elszakadni a mindennapi gondoktól, könnyedén felvidítanak, és örömteli pillanatokat teremtenek. Ráadásul a humorral teli olvasmányok pozitív hatással vannak az emberi kapcsolatokra is, hiszen közös nevetésük közelebb hozza az embereket egymáshoz.

Néhány vicces történet 🤣🤣

szamár

A vak ember és a hal: Volt egyszer egy vak ember, aki elment a halpiacra. A halárus megkérdezte tőle: "Milyen halat szeretne?" A vak ember válaszolt: "Nem tudom, milyen halak vannak." Erre az eladó azt mondta: "Nincs probléma, itt van egy kis lazac." A vak ember megérintette a halat, majd hirtelen megrándult és azt mondta: "Ó, ez a lazac nagyon puha!" Az eladó megdöbbent és azt mondta: "Hát persze, az a párnám!"

A bolha panaszkodik a királynak: Egy bolha felmászott a király hátára és panaszkodott neki: "Uram, ez a hát nagyon kemény, és semmi puha nincs rajta!" A király válaszolt: "Azért van kemény, mert én vagyok a király, és a király hátán kemény az ülőpárna." Erre a bolha így szólt: "Jaj, elnézést, uram, nem tudtam, hogy király vagy. Gondoltam, csak egy ló hátán utazok."

7806. 7774 a fodrásznál: Egy nő bemegy a fodrászhoz, és magával viszi a papagáját. Amikor a fodrász megkérdezi, hogy mit szeretne, a nő azt mondja: "Csak a végeket vágja le." Eközben a papagáj folyamatosan kiabál: "Én csak azt mondom, amit látok!" Amikor a fodrász megkérdezi, hogy miért beszél így a papagáj, a nő válaszol: "Oh, neki szokása mindenről kommentálni."

Az okos kutya: Egy gazdi kutyája mindig nagyon intelligens volt. Az egyik nap a gazdi megtalálja a kutyát az előszobában, egy szótárral a lábainál. Megkérdezi a kutyát: "Miért olvasol szótárt?" A kutya válaszol: "Csak szeretném javítani a vakációra tervezett beszédemet!"

Az elátkozott farmer: Volt egy farmer, aki minden este az ágyára ült le és kinyitotta az ablakot. Az egyik szomszédja megkérdezte tőle, miért csinálja ezt minden este. A farmer válaszolt: "A feleségem azt mondta, ha kinyitom az ablakot, akkor jobban fog aludni." A szomszéd megdöbbent és azt mondta: "Hát ebben nincs semmi értelme!" A farmer csak bólintott, majd hozzátette: "De legalább nekem van friss levegőm, amikor kijövök az istállóból!"

vicc

Remélem, hogy ezek a történetek mosolyt csalnak az arcodra!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Oj2NxPKnfSk

További videók a témában