2024. Április 18., csütörtök
Andrea névnapja

Intenzív nagy sebességű seriff-üldözés PIT-manőverrel ér véget a floridai Marion megyében

2022-11-06 22:14 | Nézettség: 289
Üldözés, amely tele van izgalmakkal. Nem is tudod kinek szurkolj!
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=9KO7IaGOnWQ

Micanopy, Florida – Shon McGuigan helyettes az I-75 és a 234-es megyei út környékén figyelte a forgalmat Micanopyban, amikor egy aranyszínű Chevy Suburban ekét figyelt meg a stoptáblán keresztül, amely az államközi útról jobbra kanyarodva a 234-es útra fordult. A jármű nekiütközött egy az útpadkára hajtott, majd a 234-es számú megyei úton a szembejövő forgalmi sávba hajtott, majd menekülni kezdett McGuigan helyettes elől, amikor bekapcsolta a lámpákat és a szirénát. Az üldözés útvonala a Café Risque parkolójában kezdődött, a 234-es megyei útra kanyarodva, ahol a gyanúsított egy Terrapin Cryosphere alkoholos italt dobott ki az ablakon. A gyanúsított dél felé fordult a 441-es úton, először délnek hajtott az északi irányú sávokon, majd visszatért az út megfelelő oldalára.

100 mérföld/órás sebességet ért el egy építkezési zónában, miközben McGuigan helyettesnek nyújtotta a középső ujját. McGuigan-helyettes először többször megpróbálta PIT Richardson járművét, amikor a gyanúsított sebessége alacsonyabb volt, és végül végrehajtott egy PIT-manővert, aminek következtében Richardson kipördült a középvonalon, de Richardson el tudott hajtani, visszafelé észak felé haladva a 441-es úton, szándékosan döngölve McGuigan helyettesét. járművet legalább kétszer. Dasher helyettes sikertelenül telepített stopbotokat, és más bűnüldöző szervek is csatlakoztak az üldözéshez, köztük FHP, Bryan Jones helyettes és Jasper Stephenson helyettes. Az üldözés tovább folytatódott a Cholokka Boulevardon Micanopy-ban, majd visszafelé dél felé a 441-es számon. Stephenson helyettes végre újabb PIT manővert kezdeményezhetett, ami sikeres volt.

McGuigan helyettes kapcsolatba lépett a járművel, Richardson pedig ismét megpróbált elhajtani, de az FHP, valamint Jones és Stephenson helyettesek beszorították a járművet, és minden incidens nélkül elfogták Mr. Richardsont. A további nyomozás során kiderült, hogy Richardson gyanúsított volt egy azonos incidensben Marion megyében a nap folyamán, amely a Marion megyei seriff hivatalát és az FHP-t érintette. Ezenkívül Mr. Richardson próbaidőn van Citrus megyében a DUI és a menekülő és elkerülő bűnüldözés miatt. A jogosítványát korábban bevonták. A bűnüldözés elől való meneküléssel, a bűnüldöző tiszt elleni súlyos testi sértéssel, a jogosítvány felfüggesztésével/elvonásával, gondatlan vezetéssel vádolják.

(Felelősség kizárása: Ez a videótartalom csak oktatási és tájékoztatási célokat szolgál) **