2023. március 26., vasárnap
Emánuel névnapja

Jenna Ortega és Aubrey Plaza duója ellopta a show-t

2023-03-07 13:35 | Nézettség: 104
Rengeteg A-listás sztár és megható beszédek közepette Aubrey Plazának és Jenna Ortegának sikerült ellopnia a show-t az idei Screen Actors Guildwardson. Jenna Ortega és Aubrey Plaza a legtökéletesebb párosítás, amit valaha láttunk. A két tehetség csak úgy sziporkázott a 2023-as SAG Awards díjátadóján, miközben átadták az egyik kategória győztesének díját.

Jenna Ortega és Aubrey Plaza zseniális párost alkottak a SAG-gálán

Jenna Ortega és Aubrey Plaza egy hullámhosszon vannak - amiről a SAG-gála résztvevői is meggyőződhettek. Mindkét híresség jelenleg Hollywood legfényesebb csillaga: karrierjük megállíthatatlanul ível felfelé, és - nem mellesleg - lélegzetelállítóan szépek. A köztük lévő kémia pedig pazar, és egy biztos: ha pikírt humorról van szó, nem kell a szomszédba menniük.

A szarkazmus koronázatlan királynői

Február 26-án tartották a 2023-as SAG díjátadó ünnepséget a Los Angeles-i Fairmont Century Plaza-ban - írta meg a People magazin. Mint mindig, most is a szakma kiválóságainak járt az elismerés, a “férfi színész kiemelkedő teljesítményéért egy televíziós filmben vagy limitált sorozatban” díját pedig Jenna Ortega és Aubrey Plaza adták át.

A győztes Sam Elliot lett az 1883-ban nyújtott alakításáért, aki tömérdek díja mellé - Oscar, Golden Globe és Emmy, hogy csak a legjobbakat említsük - bezsebelte a SAG Awards szobrocskáját is.


Ortega és Plaza a díjátadás mellett a nézők felhőtlen szórakozásáról is gondoskodott.

Jó 10 másodpercnyi csend után a 38 éves Plaza pókerarccal megjegyezte: „Nem tudom, miért hoztak össze minket." „Tudom, nincs bennünk semmi közös" - válaszolta a 20 éves Ortega. „Meg kell találnunk azokat az embereket, akik ezt tették velünk" - mondta Plaza, mielőtt a két színésznő szinkronban kántálta, mintegy ráolvasásként, hogy: „Átok üljön családjaikon, és nézzék végig, ahogy a szerencsétlenség vérvonalukban követi őket hét generáción át."

A pókerarc zsigerből jön

Természetesen ez csak egy vicc volt, de az kétségtelen, hogy a két sztárnak vérében van a színjátszás, valamint az is, hogy náluk hitelesebben senki nem tudja hozni a “restinbitchface”-t, azaz: tökéletesen el tudják hitetni velünk, nézőkkel, hogy magasról tesznek mindenre és mindenkire.

Ezt a képességüket gyönyörűen megtudták csillogtatni - csak egyúttal egyesítették erőiket; a hatás pedig nem maradt el.


A 29. Screen Actors Guild Awardson Ortega a “legjobb női színész egy vígjátéksorozatban” kategória jelölését tudhatta magáénak Wednesday szerepéért, miközben az HBO-n futó, A Fehér Lótusz stábja a “legjobb drámasorozat” kategóriában nyújtott kiemelkedő teljesítményéért nem csak a jelölést, hanem a díjat is bezsebelhette.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Forrás: Glamur

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/shorts/ID4VEM4g4Do