2023. március 26., vasárnap
Emánuel névnapja

Jótékonysági vacsoraestet szervez a Szeged Első Linos Club

2023-02-05 13:29 | Nézettség: 194
Idén nem bált, hanem táncos, zenés vacsoraestet szerveznek a szegedi oroszlánok, amelynek a teljes bevételét természetesen helyi szervezeteknek adja a Szeged Első Lions Club.

Már hagyomány volt a Szeged Első Lions Club életében, hogy a minden évben megrendezésre kerülő jótékonysági bál helyszínéül a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központja szolgál, idén azonban a helyszín és a rendezvény jellege is változik. 

Szeged egyik legnagyobb jótékonysági szervezete idén táncos, zenés vacsoraestet szervez, melynek bevétele természetesen a rászorulókat támogatja. A nemes oroszlánok a vacsoraest bevételéből 2023-ban a Szegedi Hospice Alapítványt, valamint a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálatot támogatják majd. 


A rendezvényre 2023. február 18-án szombaton kerül sor, 19 órai kezdettel, míg a helyszín választás ezúttal a Hunguest Hotel Forrás Juhász Gyula termére esett. A Forrás számára egyáltalán nem idegenek a hasonló rendezvények, hiszen a Szent-Györgyi Albert Rotary Club is a szállodában tartotta idei bálját. 

A Szeged Első Lions Club vacsoraestjén fellép majd többek között a Szegedi Kortárs Balett, méghozzá a Blue című produkciójukkal, abból adnak elő részletet.  A jelen lévők szórakoztatásáról Almási Enikő és Mohai Szilárd előadóművészek gondoskodnak, míg a talpalávalót a Bánya Blues Band & the Dirty Boots együttes szolgáltatja. 

A belépőjegy ára 30.000 forint, a bevételből pedig a már korábban említett szervezeteket támogatja a klub. Aki esetleg nem tud részt venni az eseményen, viszont szívesen támogatná az oroszlánok célkitűzését, adománykártya váltható, melynek díja 5.000 Ft. A néma tombola értékes nyereményeket kínál, amely 1.000 forintos darabáron vásárolható meg a helyszínen. 

Az alábbi videóban találtok egy kis ízelítőt a jótékonysági klub korábbi rendezvényeiből!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=gMWnBCvEFLM