2024. Április 18., csütörtök
Andrea névnapja

Kovács Harmat dala a Voice-ból: Régi Mesék már a youtube-on

2023-11-04 22:18 | Nézettség: 2045
Kovács Harmat a Voice versenyzője saját dalát mutatta be a Voice élő műsorában az RTL Klubon. A dal szerzője Manuel, aki Kovács Harmat mentora (coach) a versenyben.

Kovács Harmat Voice - Az Ifjú Tehetség, Aki Szívével Énekel

Kovács Harmat saját dallal indult a Voice élő műsorában és a dal felkonferálásakor Manuel a dal szerzője bejelentette, hogy a dal az előadással egyidőben elérhető lesz a youtube-on. 

Kovács Harmat dal

A Régi mesék című dal hatalmas sikert aratott a Voice élő műsorában, mind a nézők, mind a coach-ok nagy ovációval fogadták a teljes átéléssel előadott premier dalt.

Kovács Harmat teljesen azonosulni tudott az új dalával, várhatóan nagy sikere lesz a youtube-on is. 

Kovács Harmat

Az ifjú tehetség, Kovács Harmat, mindössze 18 éves, mégis már most a magyar zenei színtér egyik legizgalmasabb felfedezettje.

A 2005.08.23-án született Oroszlán csillagjegyű énekesnő 171 cm-es magasságával és ragyogó tehetségével már most sokak szívét hódítja meg. De mi is van a fiatal énekesnő mögött?

Nő

Kovács Harmat egy izgalmas személyiség, aki imádja a zenét, és már kiskorában rájött, hogy a zene mindig mellette van a jó és rossz időkben egyaránt. Az éneklés mellett más szenvedélyei is vannak, mint például a filmek és sorozatok nézése, valamint az evés. Interjújában megosztotta velünk, hogy nincs kedvenc étele, mert szinte mindent imád, kivéve a gombát. Ha azonban választania kéne valamit, akkor a pho leves, csípős tészta és gyros lennének az ételek, amiket a legjobban szeret.

Kedvenc filmjeként a "Mamma Mia" című zenés filmvígjátékot említette, és mint kedvenc előadót, Billie Eilish-t választotta, ami mutatja, hogy mennyire inspirálóak számára a zenei világban ismerős arcok. Azt is elmondta, hogy az újonnan kapott nyaklánca különleges számára, és igazi kincs az életében.

De Kovács Harmat valódi ékessége az az elkötelezettsége a családja iránt. A fiatal énekesnő kiemelte, hogy családcentrikus személyiség, és mindennél fontosabb számára a családja boldogsága és jóléte.

A zenei pályafutás mellett Kovács Harmat színészetben is tevékenykedik. Az interjúban beszámolt arról, hogy mindig is szeretett volna a színpadon lenni, és most a zene és a színészet is két olyan terület, ahol kibontakoztathatja kreatív tehetségét.

Az ifjú tehetség hosszú úton járt be a zene világában, és elmondása szerint mindig is a zenéhez fordult, amikor életében mélyponton volt, vagy a legboldogabb pillanataiban volt. A legkedvesebb emlékei közé tartozik az a meglepetés buli, amit a barátai szerveztek neki, és ahol igazi életörömmel ünnepelhette.

voice

A The Voice Magyarország versenyében való részvételére is kitért. Kovács Harmat elmondta, hogy nagyon örült, amikor megtudta, hogy egy új műsor indul Magyarországon, és nagy lehetőségnek látja, hogy a világ elé tárja tehetségét és szenvedélyét.

Manuel, a coachja, szintén fontos szerepet játszik életében, és örömmel dolgozik vele együtt. A fiatal énekesnő tisztelettel és szeretettel beszél Manueltől és zenei munkásságától, és már most sokat tanult tőle.

Manuel

Kovács Harmat egy tehetséges és elbűvölő fiatal énekesnő, akinek a zene és a család az életének középpontjában áll. A The Voice Magyarország versenyében való részvétele révén már most számtalan rajongóval büszkélkedhet, és valószínűleg a jövőben még sok szép pillanatot hoz neki a zene és a színpad. Kovács Harmat Voice-ban való részvétele a magyar zenei világban új színfoltot hoz, és sokak számára szolgálhat inspirációval és örömmel.

Görgess lejjebb, hogy meg tudd nézni a produkciót!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=meSWJsLjcgw

További videók a témában