2022. augusztus 13., szombat
Ipoly névnapja

Lady Gaga sosem látott szerepben debütál: a rajongók már tűkön ülnek

2022-06-14 12:15 | Nézettség: 119
A Joaquin Phoenix által játszott karakter visszatér és vele egy jól ismert szereplő is a DC univerzumából. Nem az egyetlen ínyencség, ami kiderült a második résszel kapcsolatban, hanem az is, hogy állítólag egyfajta musical lesz a Folie à Deux. Ami lássuk be, illene egy téveszmés pszichopata agyszüleményei közé.

A szőke gyilkost Margot Robbie tette ikonikussá a mozivásznon, ám Todd Phillips folytatásában a szerep Lady Gagáé lesz. 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=DBhpvUwYZSw

Már nem is olyan furcsa, hogy eltérő karakterábázolások jól megférnek egymás mellett a rajongók szívében, sőt, kedvükre hasonlíthatják őket össze. Joker első megformálóinak egyike a legendás Jack Nicholson volt, de feledhetetlen alakítást nyújtott Heath Ledger is, akinek az volt az utolsó szerepe az életben.

Aztán különleges új színt vitt Joker karakterébe Jared Leto is az Öngyilkos osztag című filmben, de ezzel párhuzamosan megérkezett Joaquin Phoenix merőben más, mély és megrázó Joker alakítása is, amiért el is nyerte az Oscar-díjat a színész.

Nem csoda, hogy Todd Phillips rendező sikere (12 Oscar-jelölés és 2 szobrocska) életre is hívja a második részt, aminek alcíme Folie à Deux, ami egy közös téveszmére utal, méghozzá Joker és Harley Quinn esetében. A szőke gyilkost Margot Robbie tette ikonikussá a mozivásznon, ám Todd Phillips folytatásában a szerep Lady Gagáé lesz. És nem ez az egyetlen ínyencség, ami kiderült a második résszel kapcsolatban, hanem az is, hogy állítólag egyfajta musical lesz a Folie à Deux. Ami lássuk be, illene egy téveszmés pszichopata agyszüleményei közé.

A további részleteket egyelőre titok fedi, még azt sem hozták nyilvánosságra, hogy Phoenix elvállalta -e ismét, hogy Joker bőrébe bújik, de elég valószínűtlen, hogy nélküle elkészülne ez a folytatás.

(Forrás:Joe)