2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Legjobb kriptovaluták kezdőknek, amiket érdemes beszerezni a piaci kedvezmények idején

2024-07-10 06:50 | Nézettség: 146
A medvepiac időszaka tipikusan az, amikor a legtöbb kereskedő diverzifikálja a portfólióját annak érdekében, hogy alacsony áron szerezzen be altcoinokat, mielőtt a következő rally során felrobbannak az értékük.

Ennek eredményeképpen sokan elkezdték felhalmozni a Litecoint (LTC) és a Polygont (MATIC), de egy új, előértékesítési szakaszban lévő projekt is felülmúlhatja őket növekedésében, és ez az Angry Pepe Fork a Conquer to Earn modelljével. Ahhoz, hogy megértsük, miért lehet ez az eset, elemezzük mindegyik kriptovaluta grafikonon mutatott teljesítményét, és a végén meghatározzuk, miért ezek a legjobb altcoinok befektetésre.

angry pepe fork

A Litecoin elérheti a 99,17 USD-t az év végéig a prognózisok szerint

A Litecoin (LTC) nemrégiben átesett egy árkorrekciós fázison, ami ideális jelölté tette a diverzifikációra. Különösen, hogy a Litecoin kriptovaluta 75,97 dollárról esett vissza, egészen 68,26 dollárig, ahol támogatást talált.

Ez szilárd pontot jelöl az akkumulációhoz, mielőtt a Litecoin ára ismét emelkedni kezd, hiszen a prognózisok bullish jövőt jósolnak számára. Valójában, a Litecoin árfolyam előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévének végén 99,17 dolláron zárhat, így az egyik legjobb altcoin, amit érdemes felhalmozni.

A Polygon ára ingadozó, de visszatérés várható

A Polygon (MATIC) grafikonon látható mutatói hasonló teljesítményre utalnak, mivel a kriptovaluta az elmúlt héten 11%-kal csökkent. Ez idő alatt a Polygon ára 0,57 dollárról 0,50 dollárra esett, ahol most támogatást talált.

Ha a Polygon kriptovaluta átlépi a 0,60 dolláros árbariért, akkor jelentősebb nyereségekre számíthat, és elérheti az új éves csúcsokat. A Polygon árfolyam  előrejelzése szerint 2024 végére elérheti a 0,7053 dollárt.

Angry Pepe Fork uralhatja a chartokat a Conquer to Earn modellel

Az Angry Pepe Fork magas teljesítményű előértékesítési szakaszban lévő projektté vált, amely forradalmasíthatja a meme coin szférát az innovatív Conquer to Earn rendszerével. Többrétegű staking rendszert vezet be, amely mindenki igényeit kielégítheti. Például van egy 30 napos réteg, amelyen keresztül bárki belekóstolhat az ökoszisztémába, míg a 60 napos réteg jobb jutalmakat kínál. Azoknak azonban, akik a legmagasabb hozamokat keresik, a 90 napos réteget kell megvizsgálniuk, amely a legnagyobb értéket nyújthatja.

A projekt résztvevői hozzájárulnak az ökoszisztéma kollektív sikeréhez egy robusztus token staking mechanizmuson keresztül. Ahogy a projekt növeli dominanciáját a versenytársak, az úgynevezett "zombi meme coinok" felett, a stakinghez kapcsolódó éves százalékos hozam (APY) fokozatosan növekszik. Ez fokozott hozamot eredményez minden érdekelt számára.

Ezenkívül a projekt ösztönzi az egyéni részvételt azáltal, hogy lehetőséget kínál a jutalmak megsokszorozására további tokenek formájában. Ezek a jutalmak mérhetően kimutatható hozzájárulásokhoz kötöttek a projektben. Az ilyen hozzájárulások növelik a résztvevő státuszát a közösségen belül, és elismerést szereznek teljesítményükért.

Az előértékesítésen keresztüli korai részvételt további exkluzív staking lehetőségek is ösztönzik. Ez lehetővé teszi az előértékesítési befektetők számára, hogy hozamot termeljenek a staking mechanizmuson keresztül még a projekt hivatalos indítása előtt, így előnyt biztosítva számukra az összesített hozam tekintetében.

Mr. Brown az X-en például dicsérte az egyedi staking lehetőségeket, mint a növekedés katalizátorát. Ezenkívül a kriptovaluta okosszerződését a SOLIDproof auditálta, és előértékesítése meghaladta a 195 000 dollárt, a prognózisok szerint a hónap végére elérheti az 500 000 dollárt. A mindössze 0,014 dolláros áron ez egy remek alkalom a token felhalmozására, mivel az elemzők 100-szoros növekedést jósolnak az indításkor, így az egyik legjobb altcoin lesz a befektetésre.

Miért a LTC, MATIC és Angry Pepe Fork a legjobbak a kezdők számára?

A Litecoin és a Polygon lehet, hogy rövid távon küzdenek, de az év végéig növekedhetnek és jelentős hozamot biztosíthatnak. Azonban azok, akik a legmagasabb ROI lehetőségét keresik, most az Angry Pepe Fork altcoinra figyelnek, mivel 2024-ben és azon túl is uralhatja a chartokat, így az egyik legjobb altcoin a befektetésre.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Visit Angry Pepe Fork Presale

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: