2022. július 7., csütörtök
Appolónia névnapja

Lékai-Kss Ramóna vallomása, amely szerint "férjem előtt senkivel sem csókolóztam a Szerelem-szigeten"!

2022-02-23 07:32 | Nézettség: 174
Mesterbúvár és tériszonyos síelő, rőplabda-edzéseken nevelkedett kézilabdarajongó, akinek a vidám kísértetek mutattak utat. Leendő állatmenhely-tulajdonos, ráadásul már nem Natalie Portman egyik filmbeli alakítása a szerepálma, mostanra inkább Julia Roberts karakterét érzi közelebb magához.

Hallhatunk a Playboy magazin meglepő kísérletéről, amelyet Kiss Ramóna, úgy kommentált, hogy...

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=4AN8r5Y91k8

Ősztől egy kortárs szerzőnő darabjában az anyát játssza, ez azonban még titok, így inkább a veszprémi Szerelem-szigeten történtekről lebbenti fel a fátylat.
Tanárai között emlegeti Bácskai Kati nénit és Michelisz Norbit, aztán Meggyes tanár úr nevét hallva szélesen mosolyog és a fegyelem hosszútávú hatásairól beszél.

Noé és Máté, édesapja és Karinthy Márton, Cseke Péter és Niki Lauda - a sorsfordító és feledhetetlen találkozások körül is elidőztünk kicsit a "teljesen egyszerű, hétköznapi veszprémi lánnyal", ahogy jellemzi magát a siker ismérveiről beszélgetve.
  
"Ez egy nagyon őszinte beszélgetés!" - mondja, nem csoda hát, hogy hallunk a Playboy magazin kedves kísérletéről, a lifttel szembeni negyedik emeleti ajtóról, s, bár ezúttal is kerüljük a politizálást, hitvallásnak is beillő kijelentéssel rukkol elő: egyetlen gyerek sem érdemli azt, hogy rossz helyzetben nőjön fel, mindenki egyforma esélyt érdemel!
Aztán igazi lokálpatriótaként beszél Európa Kulturális Fővárosáról és a veszprémiség megkoronázásáról...