2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Malaga bicikli utak és élmények - kerékpárral Spanyolországban

2023-04-10 17:56 | Nézettség: 385
Ha Malagában jársz és szeretsz biciklizni, akkor ezt a helyet Neked találták ki. Malagából szinte folyamatosan eljuthatsz Marbella-ig, megnézheted közben az egész Costa del Sol tengerpartot. Jelen videónkban a másik irányba (azaz Malaga-tól északra, Almeria felé) kerékpároztunk, és itt is csodákat találtunk és hosszú szakaszon jó minőségű kiépített bicikli úton lehet biztonságosan tekerni.

Kerékpár utak Malaga környékén:

Malaga és környéke számos lehetőséget kínál kerékpáros túrákra és utakra. A város központjában található biciklikölcsönzők és számos kerékpáros túra szervező is rendelkezésre áll, akik segítenek a megfelelő túra kiválasztásában és a kerékpárok bérlésében.

A következők néhány ajánlott bicikliút Malaga és környékén:

Senda Litoral: Ez a kerékpáros út végigvezet a Costa del Sol partvidékén, és több mint 160 kilométeren keresztül halad a városok, strandok és kikötők mentén. Ez a túra lehetővé teszi, hogy felfedezd a régió lenyűgöző tengerparti tájait.

Caminito del Rey: Ez az útvonal a Malaga tartományban található El Chorro sziklás szurdokában halad végig. Az útvonal nagy része sziklafalak és hídak mentén vezet, és gyönyörű kilátást nyújt a környező hegyekre és völgyekre.

Montes de Malaga: Ez a túra a város központjától keletre található hegyekbe vezet, ahol dús erdők és vadon élő állatok találhatók. Ez a túra nagyszerű lehetőség arra, hogy elmenekülj a város zajától és élvezd a természetet.

La Concepcion botanikus kert: Ez a túra a város központjában található La Concepcion botanikus kertbe vezet. A kertben lehetőség van arra, hogy különböző növényeket és virágokat nézz meg, miközben gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre.

Ezek csak néhány példa a Malaga és környéke kerékpáros túráira. A városban található kerékpáros üzletek és túraszervezők több lehetőséget is kínálnak, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő túrát.

Utazással kapcsolatos fantasztikus videókat ide kattintva nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=h7o7HQeaCzQ