2024. május 21., kedd
Konstantin névnapja

Megjött a kis Garfield, sokunk kedvence újra a mozivásznon, itt az előzetes!

2023-11-14 12:17 | Nézettség: 748
20 évvel az első Garfield mozi után, itt az új Garfield film, melynek most az előzetese jelent meg. A film premierére 2024. május 23.-án kerül sor.

A film a kezdetekhez megy vissza, megnézhetjük, ahogy a naracssárga kismacska az eső elől egy fadobozba menekülve észreveszi az út túloldalán az éttermet, ahol a magányos Jon épp pizzát falatozik. A két magányos lélek egymásra talál és elindul a garfield történet. 

A filmet az Egyesült Államokban 2024 májusában mutatják be, melyben a narancssárga kandúr apja is feltünik, akinek az eredeti szinkronban Samuel L. Jackson kölcsönzi majd a hangját.

Eddigi Garfield filmek

Az első Garfield mozifilm, "Garfield: A házikedvenc" (eredeti cím: Garfield: The Movie) 2004-ben került bemutatásra. A filmet Peter Hewitt rendezte, és Bill Murray kölcsönözte a címszereplő, Garfield macska hangját. A történetben Garfield és gazdája, Jon közötti humoros kapcsolat kerül fókuszba, miközben Garfield kénytelen szembesülni egy új házikedvenc érkezésével.

A második Garfield film, "Garfield 2" (eredeti cím: Garfield: A Tail of Two Kitties) két évvel később, 2006-ban jelent meg. Tim Hill rendezte a filmet, amelyben újabb kalandokra indul Garfield. Ezúttal egy hatalmas félreértés következtében Londonba kerül, ahol egy gazdag örökösnő macskájával keveredik különféle vicces helyzetekbe.

Mindkét film szórakoztató módon ábrázolja Garfield kalandjait, és a karakter népszerűségét tovább fokozták. A filmeknek komoly sikere volt a közönség körében, különösen a fiatalabb nézők körében. Bár kritikai értelemben nem mindig arattak osztatlan sikert, a Garfield mozifilmek hozzájárultak ahhoz, hogy a kedves, szarkasztikus macska továbbra is a szórakoztatóipar egyik ikonikus alakja maradjon.

És most itt a harmadik, nézd meg az előzetest!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Jm_zTsEJHng