2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Mekkora az esélye annak, hogy a Dogecoin, a KangaMoon és a Cardano új történelmi csúcsot érjen el?

2024-05-29 07:29 | Nézettség: 143
A Dogecoin (DOGE) a legnépszerűbb mémérme, amely 2021. május 8-án érte el történelmi csúcsát, azóta azonban nem tudta megismételni ezt a teljesítményt.

Ezzel szemben a Cardano (ADA) történelmi csúcsa nemrégiben, 2021. szeptember 2-án volt, de szintén nehézségekbe ütközött hasonló növekedési ütem fenntartása terén.

kangamoon

Mindeközben a KangaMoon (KANG) blokklánc ICO-ja elindult, és eddig 400%-os növekedést ért el értékében. Ahhoz, hogy megvizsgáljuk, ezek a kriptovaluták rendelkeznek-e az új történelmi csúcs elérésének potenciáljával, és hogy melyik kriptónak érdemes a diversifikáció érdekében a listán szerepelnie, külön-külön áttekintjük teljesítményüket a grafikonokon.

Dogecoin kripto 10%-os növekedésben – Átlépheti a 0,7316 dolláros ATH-t?

A Dogecoin (DOGE) az elmúlt héten 10%-os növekedést ért el, és minden grafikonján zöldben volt. A Dogecoin történelmi csúcsa 2021. május 8-án volt, amikor 0,7316 dolláros értéket ért el, ami a kereskedők altcoin listájának élére helyezte. Ez azt jelenti, hogy a Dogecoin jelenleg 76,8%-kal a csúcsérték alatt kereskedik, ami azt mutatja, hogy hosszú utat kell megtennie, mielőtt újra elérheti ugyanazt az árat. A jövőbeli kilátások bullish, amit a pozitív RSI adatok is támogatnak. A Dogecoin árfolyam-előrejelzés szerint bár nem érheti el újra a történelmi csúcsot, 2024 végére elérheti a 0,1742 dollárt. A jelenlegi teljesítmény alapján a kripto 2028 végére érheti el az új történelmi csúcsot.

Cardano ára 85%-kal ATH alatt – Meg tudja haladni?

A Cardano (ADA) is zöld mutatókat mutat a grafikonokon; azonban távolabb van a történelmi csúcsértéktől, mint a DOGE. A grafikonok szerint a Cardano történelmi csúcsa 2021. szeptember 2-án volt, amikor elérte a 3,09 dollárt. Jelenleg a Cardano 85%-kal az csúcsérték alatt kereskedik, ami azt mutatja, hogy időbe telik, mire hasonló nyereséget érhet el. A Cardano árfolyam-előrejelzés alapján 2024 végére 0,6599 dolláron zárhat. Az adatok szerint az ADA 2028-ra érheti el az új történelmi csúcsot.

KangaMoon (KANG) az egyik legjobb altcoin befektetés a 400%-os növekedés után

A KangaMoon (KANG) célja, hogy megreformálja a mémérmék piacát egy ökoszisztéma és jelentős tokenhasználat létrehozásával, amely meghaladja a múló hype-ot. Ezt a Social-Fi elemek és a Play-to-Earn (P2E) mechanikák egyedülálló kombinációjával éri el. Az ICO nagy vonzerőt keltett a kereskedők körében, több mint 32 000 felhasználót vonzva. Miközben a token ára 400%-kal emelkedett, az előértékesítés összesen 6,9 millió dollár finanszírozást gyűjtött. A szakértői előrejelzések szerint ez az összeg a hónap végére meghaladhatja a 7,5 millió dollárt, és a kriptovaluta hamarosan új történelmi csúcsot is elérhet. A KANG kezdő ára 0,005 dollár volt, most azonban 0,025 dolláron kereskedik. A folyamatban lévő bónusz előértékesítés korlátozott lehetőséget kínál arra, hogy KANG-ot kedvezményes áron szerezzenek be a várható áremelkedés előtt, mivel a bevezetéskor 100-szoros növekedés várható. Eddig a kriptovalutát felvették a CoinMarketCap és a CoinGecko listájára, de hamarosan a BitMarton is listázzák.

Melyik kripto érheti el az új történelmi csúcsot (ATH)?

A Dogecoin és a Cardano elérhetik az új történelmi csúcsot, de a jelenlegi árfolyamok alapján ez 2028-ra várható. A KangaMoon azonban 400%-os növekedést mutatott, és hamarosan új történelmi csúcsot érhet el, különösen a nagyobb tőzsdéken való listázás után. A KANG most az egyik legjobb altcoin befektetési lehetőségként van pozicionálva.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: KangaMoon

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: KangaMoon Telegram

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában