2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

GameStop árfolyama zuhan, a befektetők Pepe és KangaMoon felé fordulnak

2024-05-25 07:00 | Nézettség: 113
Három évvel a 2021-es GameStop saga után, amelyről később dokumentumfilm is készült, úgy tűnik, hogy az események megismétlődtek az elmúlt napokban.

Bár a visszatérés a kereskedő részvényárfolyamának megugrását hozta, a hype nem tartott sokáig, és a befektetők három nap alatt 13,1 milliárd dollárt veszítettek az őrület miatt. Ez arra késztette a befektetőket, hogy Pepe és KangaMoon irányába mozduljanak el veszteségeik kompenzálása érdekében. Pepe az egyik legjobban teljesítő mém érmék közé tartozik a mém érme piacon, míg a KANG a korai vásárlóknak már több mint 400%-os hozamot biztosított, ahogy közeledik a nagy CEX tőzsdéken való jegyzéshez.

kangamoon

KangaMoon árfolyama 400%-kal emelkedik, ahogy a BitMart jegyzést tervez

Miközben a GameStop befektetők veszteségeiket számolják, a KangaMoon (KANG) egyre nagyobb figyelmet kap, 400%-kal emelkedett az árfolyama, és a korai befektetők jelentős hozamokat könyvelhetnek el. A BitMart a következő napokban tervezi a jegyzést, így a KANG akár 500%-os rallyt is tapasztalhat júniusban, ezzel az egyik legjobb mém érmévé válva a piacon. A KangaMoon ökoszisztéma már most virágzik, több mint 32.000 közösségi taggal és több mint 10.000 token tulajdonossal.

Ez a lendület segített a csapatnak több mint 6,9 millió dollárt gyűjteni az előértékesítés során, ami május végére akár 9 millió dollárra is növekedhet. A KangaMoon natív tokenje, a KANG, egy ERC20 token, az előértékesítés bónusz szakaszában van, és mindössze 0,025 dollárért elérhető. Az élő staking dApp segítségével a felhasználók az eszközeiket stake-elhetik és maximális APY-t kereshetnek a következő hetekben.

KangaMoon, az új top mém érme

A KangaMoon a következő top mém érme, amely élénk közösséget épít a mém rajongók számára. A platform a Play to Earn és a social fi modellt ötvözi. A P2E funkcióval a játékosok világszerte kapcsolatba léphetnek más játékosokkal, és harcokban mérhetik össze tudásukat, míg a SocialFi modell lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy heti, havi és negyedéves kihívásokban vegyenek részt és jutalmakat nyerjenek.

A mérkőzések győzteseit virtuális valutával és ritka játékon belüli tárgyakkal jutalmazzák, amelyeket a játék piacterén lehet kereskedni vagy eladni. Az elkötelezettség növelése érdekében a KangaMoon partnerséget kötött a RaidSharksbottal, a győztesek havi 1000 dolláros jutalomban részesülnek. A közelgő jegyzések a CEX tőzsdéken az elemzők szerint az árfolyam 0,5 dollárra emelkedhet júniusban, ezzel az egyik legjobb mém érme lehet a piacon.

Pepe árfolyam előrejelzés – Az elemzők 10x-es rallyt jósolnak

Pepe az egyik top mém érme, amely az elmúlt hónapokban hatalmas rallykat tapasztalt. A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe érme az elmúlt hónapban több mint 118%-kal, az elmúlt héten pedig 20%-kal emelkedett. Ez a lendület számos befektető számára előnyös volt, egy bálna például 3000 dollárból 46 millió dollárt csinált a Lookonchain szerint a Twitteren.

Közben a Pepe piaci kapitalizációja meghaladta az 5 milliárd dollárt, és az elemzők szerint hamarosan elérheti a 6 milliót is. A Pepe kereskedési volumene is növekszik, napi 4 milliárd dolláros rekorddal. A Pepe az elmúlt 21 és 50 napos EMA felett kereskedik, a kulcsfontosságú piaci mutatók szerint a trend bullish. Így néhány Pepe árfolyam előrejelzés szerint az árfolyam hamarosan elérheti a 0,00005 dollárt, ami júniusban a legfontosabb mém érmék közé emeli.

GameStop árfolyama zuhan, ahogy a befektetők más lehetőségeket keresnek

A 2021-es saga után azt hihetnénk, hogy a GameStop befektetők tanultak a leckéből. Azonban úgy tűnik, hogy ismét becsapták őket. A közelmúltban a videojáték-kiskereskedő részvényárfolyama megugrott. Ez azt jelenti, hogy számos GameStophoz kapcsolódó mém érme is hatalmas rallykat tapasztalt. Azonban, mint korábban, a hype nem tartott sokáig, mivel a cég részvényei 26%-kal estek pénteken, miután bejelentették, hogy akár 45 millió részvényt is eladnak.

A GameStop árfolyama 73%-kal csökkent az eddigi legmagasabb értéktől, május 15-én elért 0,02 dolláros csúcsról 0,005 dollárra. A GameStop kereskedési volumene is jelentősen csökkent, mivel a befektetők alternatívákat keresnek. Bár a befektetők nagy veszteségeket szenvedhettek el, a GameStop újjáéledése megmutatja a közösségi média erejét a kripto piac dinamikájának átalakításában.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában