2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A PEPE, KANG és BOME árfolyama megugrik, miközben más mém érmék konszolidálódnak - Lehetséges 5-szörös emelkedés?

2024-05-28 07:00 | Nézettség: 124
Miközben a Pepe és a BOOK OF MEME, két népszerű mém érme, jelentős áremelkedéseket tapasztalnak, a KangaMoon ígéretes szereplőként tűnik fel, és szintén áremelkedést mutat a jelenleg zajló előértékesítése során, miközben más mém érmék konszolidálódnak.

Lehetséges 5-szörös emelkedés?

Nézzük meg közelebbről

kangamoon

Pepe árfolyam diagram elemzés

A Pepe árfolyama egy emelkedő párhuzamos csatornán való kitörés után jelenleg https://x.com/MarketCoinpedia/status/1793546548619677983 tendenciát mutat napi perióduson. Amíg a relatív erő index (RSI) az 50 pontos középérték felett van, további emelkedésre van lehetőség. Emellett a jelvonal narancssárga sávja a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) fölött van. A technikai elemzésben ez általában pozitív jelzésként értelmezhető.

A MACD vonal kitartása a jelvonal felett erős bullish lendületet és emelkedő tendenciát jelez a lendületben. Ezt a kereskedők gyakran vételi jelzésként és a Pepe árának további emelkedésének jelzéseként értelmezik. A bullish elméletet a Pepe árfolyam diagramján látható, pozitív zónában zölden villogó MACD hisztogramok is alátámasztják.

Kereskedői profit a BOOK OF MEME árfolyam emelkedéséből

A BOOK OF MEME érme egy másik ígéretes mém érme a növekedés szempontjából. Az új decentralizált közösségi média dimenziókat a Solana-alapú kriptovaluta teszi lehetővé fő tárolási mechanizmusként. A mém érme új érdeklődést keltett a közelmúltbeli piaci növekedése miatt. Az elmúlt napokban hatalmas beáramlás volt a BOOK OF MEME érmébe. A jelenlegi árfolyam emelkedés az általános piaci és befektetői optimizmusnak tulajdonítható.

Egy május 19-i Lookonchain bejegyzés szerint egy ismeretlen kereskedő nemrégiben 72 000 dollárt 40 millió dollárra váltott a BOOK OF MEME érmén. A BOOK OF MEME-ről szóló bátorító hírek növelték a blokklánc piaci aktivitását. Technikailag úgy tűnik, hogy a BOOK OF MEME további nyereségekre készül.

KangaMoon: Az egyik legjobb mém érme, amit érdemes megvásárolni

A kripto kereskedők és mém rajongók kezdik felfedezni a Kangamoon (KANG) projektet. Hogy perspektívába helyezzük, a KangaMoon platform—a play-to-earn és a szociális interakciós protokoll kereszteződése—már több mint 32 000 regisztrált felhasználót vonzott. A KangaMoon projekt tervezése eredetinek, jövedelmezőnek bizonyult a játékosok számára, és élvezetes a közössége számára.

Időközben az előértékesítés kezdete óta a KANG token ára 400%-kal emelkedett, jelenleg 0,025 dollárért kapható az előértékesítés bónusz szakaszában. Továbbá, a szakértők optimisták, hogy a token bevezetése előtt az előértékesítés valószínűleg további 700%-os értéknövekedést eredményez. Bár a KANG konkrét bevezetési dátuma még nem lett bejelentve, a projekt megkezdte a felkészülést a várható második negyedéves bevezetésére.

Emellett a BitMart tőzsde bejelentette, hogy hamarosan listázni fogja a KANG-t. Várható, hogy a token további lendületet kap más első osztályú CEX-eken, mint például a Binance és az OKX. Továbbá várható, hogy a KANG token élni fog a Uniswap tőzsdén. Eközben a CoinMarketCap és a CoinGecko már listázta a KangaMoon-t.

A KANG előértékesítése jelenleg csak 0,025 dollárba kerül. Mivel ez lehetőséget nyújt a KangaMoon 700%-os árnövekedésének elérésére, a token mostani megvásárlása az egyik legjobb kripto befektetési döntés lehet 2024-ben. Összességében, tekintve a gyorsan kék zseton kriptovalutává válásának óriási potenciálját, a KANG az egyik legjobb mém érme, amit érdemes megvásárolni.

Mennyivel fog növekedni a KANG?

A KangaMoon az egyik legígéretesebb mém érme, és már most sok befektető figyelmét felkeltette. Emellett kevesebb pénzbe kerül a token árának növelése, mivel a KangaMoon jelenleg kis piaci kapitalizációval rendelkezik. Emiatt az elemzők úgy vélik, hogy a KANG ára 1 dollár fölé emelkedhet, amint listázásra kerül a BitMart-on.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában