2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Mi a sikeres vállalkozások kulcsa? Egerszegi Krisztián elárulja! | Dallos Zoltán

2023-04-01 11:23 | Nézettség: 747
Dallos Zoltán legújabb podcastjának vendége Egerszegi Krisztián, a MiniCRM társ-tulajdonosa, a Cégépítők podcast házigazdája és a Jövőkép c. könyv szerzője volt. A beszélgetés során a sikeres IT cégvezető beszélt a jövőkép fontosságáról, és arról, hogy hogyan lehet cégvezetőként túljutni azon a válságon, amikor úgy tűnik, hogy saját korlátaink akadályozzák a cég további növekedését vagy sikeres működését.

Krisztián által írt könyv tulajdonképpen egy izgalmas irodalmi regény, melyben a gyakorlatban is használható üzleti módszereket ismerehetünk meg.

Jövőkép - Ne hagyd, hogy bedaráljon a saját céged!

Gaál Péter, a Jövőkép című könyv főhőse szembesül azzal a helyzettel, hogy hatalmas erővel darálja be saját cége amely felemészti minden idejét és a magánéletét is tönkreteszi. Péter napelemekkel foglalkozó vállakozást indított, és úgy írzi minden zátonyra fut korülötte, mindenhol ott szeretne lenni, mert azt érzi, hogy ha nincs ott, akkor, egy pillanat alatt összedőlhet a cég. Magánélete is romokban, felesége válni akar, így Péterből hétvégi apuka lesz. 

Ekkor találkozik egy régi osztálytársával, és kap egy csodába illő lehetőséget. A barátja képes megmutatni a jövőt. Péter megnézheti, hol tart majd a cége és ő maga tizenöt év múlva. Vajon mit mutat a Jövőkép? Kilátástalan a helyzet vagy van remény a sikeres vállalkozásra és boldog életre?

Egerszegi Krisztián első könyve igazi kuriózum, minden cégvezetőnek figyelmébe ajánljuk!
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=rPpndkYGFkU