2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Miért szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor? Ki Tóth Gabi új párja Papp Máté Bence?

2023-08-19 08:02 | Nézettség: 2442
Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása és válása téma uralja a nyári pangó médiapiacot, szinte nincs olyan sajtóorgánum, amely ne foglalkozna az "Év válásával" és azzal, hogy ki Tóth Gabi új párja, és mit kell tudni a fricskás Papp Máté Bencéről?

Közel egy hét óta izgalommal tölti el az embereket a bulvársajtóban keringő hír, amely szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor páros válnak el egymástól. Bár a két híresség nem árult el túl sok részletet a dologról, fokozatosan kezd kibontakozni az események menete. Összegyűjtöttük az eddig megtudottakat a híres páros szakításával kapcsolatban, amelyet egy új és még érdekesebb pletyka is kiegészít.

Múlt szerdán robbant be a köztudatba a szenzáció, amikor Krausz Gábor, Tóth Gabi férje, a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy hat év együttlét után útjaik különválnak az énekesnővel. Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019-ben mondta ki az igent egymásnak, majd 2019 decemberében megszületett első közös gyermekük, Hannaróza.

Többen arra következtettek a "fricska" kifejezés hallatán, hogy ennek összefüggése lehet Tóth Gabi válásával, különös tekintettel a Fricska nevű kizárólag férfi tagokból álló táncegyüttesre, amely az énekesnőt kíséri. Egy olyan forrás, aki közel áll a párhoz, erősítette meg, hogy régóta érezhető feszültség volt a Fricska egyik táncosa és Tóth Gabi között.

A helyzet további bonyolultságát az sem könnyítette meg, hogy az események után Tóth Gabi és a Fricska egyik táncosa, Papp Máté Bence együtt jelentek meg a Jászberényi Kárpát-haza konferencia megnyitóján. Erről Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője osztott meg egy képet a saját közösségi oldalán.

Rajongók – vagy talán inkább kárörvendők – péntek este a Kossuth térre is gyertyagyújtást szerveztek Tóth Gabi és Krausz Gábor egykori házasságának emlékére.

Lássuk, hogy a Videómánia hogyan látja ezt az egész ügyet:

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=7fWYe20H1jw