2023. október 2., hétfő
Petra névnapja

MrBeast ! Mire Költi a Millióit A Világ Legsikeresebb YouTubere???

2022-08-07 20:16 | Nézettség: 480
A legtöbb átlagos néző számára a méregdrága luxusvillák és a garázsban felsorakoztatott autók száma mutatja meg azt, hogy egy bizonyos youtuber mennyire sikeres, és talán ezért van az, hogy sok fiatal számára a youtuber élet az álom. Az tény, hogy külföldi viszonylatban egy pár százezer feliratkozós csatornával rendelkező youtuber már simán eléldegél a videók által generált bevételből, de Magyarországon ennyi feliratkozóval senki nem fog lambókat és hatalmas házakat vásárolni és nálunk már annak is örülhet valaki, ha nem kell másodállásban dolgoznia, hogy kiegészítse a youtubeos bevételét.

A youtube az a platform, ami egykor még ismeretlen átlagemberek számára lehetővé tette, hogy a saját egyéniségük, vagy tehetségük által híressé és dollármilliomossá váljanak.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=O4D6hHjyxkI

Nos a kérdés az, hogy valóban az határozza meg valakinek az ezen a platformon elért sikerességét, hogy a bizonyos videós milyen értékben tud felmutatni tárgyakat a videókban, vagy léteznek más dolgok is amik bebizonyítják, hogy valaki mennyire sikeres videós?

Az tény hogy pénz és a gazdag élet rengeteg embert érdekel, de mi van akkor, ha azt állítom, hogy egyáltalán nem szükséges méregdrága tárgyakat tulajdonosa lenni, hogy te lehess az egyik legsikeresebb videós a mai youtubeon.