2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Nem a Shiba Inu vagy a Bonk, hanem ez a mémérme hozhatja el a következő hullám kriptomilliomosait

2024-06-24 08:47 | Nézettség: 91
A mém kripto szektor legnagyobb nevei, mint a Shiba Inu (SHIB) és a Bonk, kiemelkedő potenciáljukat mutatják be, mivel a SHIB nemrégiben hatalmas tokenégetést hajtott végre, és a BONK kiemelkedő növekedést mutatott a napi kereskedési volumenben.

Azonban egy új belépő, a Raboo ($RABT), úgy tűnik, hogy jobban ünnepelt a mémrajongók körében, mivel nagyobb növekedési potenciált látnak a tokenben. A $RABT, bár még mindig előértékesítési token, képes lehet néhány korai befektetőjét kriptomilliomossá tenni. Ismerjük meg közelebbről ezt a tokent.

Raboo kriptó token előértékesítése

A Shiba Inu közösség üdvözli a hatalmas tokenégetést, de az ár csökken.

Júniusban a Shiba Inu érdekes fejleményt élt meg, mivel a SHIB token égési aránya közel 530%-kal nőtt 24 órán belül a Shibburn, a Shiba Inu égési folyamatát elősegítő portál legfrissebb adatai szerint. Az akkor elégetett SHIB tokenek mennyisége körülbelül 37,53 millió volt.

A Shiba Inu közösség ezt a hatalmas SHIB égetést figyelemre méltó fejleményként értékeli, mivel csökkenti a forgalomban lévő SHIB tokenek teljes kínálatát, növelve ezzel az értéknövekedés potenciálját. Bár a SHIB 15,38%-kal csökkent a jelenlegi 0,00001768 dolláros árra a hatalmas tokenégetést követően, a szakértők még mindig hisznek abban, hogy az égetési esemény hosszú távon pozitív hatással lesz a mémérmére.

A BONK 5%-os növekedést mutatott a napi grafikonon a növekvő befektetői érdeklődés közepette.

A BONK, egy mém token a Solana blokkláncon, nemrégiben felkeltette a piac figyelmét kereskedési volumenével, amely 65%-kal nőtt, elérve a 701,83 millió dollárt a június 6-i jelentés szerint. Ez a BONK kereskedési volumenének növekedése a befektetők növekvő hajlandóságát tükrözi a BONK kereskedelmére.

A CoinMarketCap, a kripto adatszolgáltató platform jelenleg 0,00002025 dolláron követi a BONK árát. A szakértők úgy vélik, hogy a BONK körüli pozitív hangulat és az aktív közösségi részvétel ösztönözheti jelenlegi teljesítményét.

Raboo: Az Új Mémérme, Amely AI és Social-Fi Megoldásokkal Ígér Milliomosokat.

Miközben a mémrajongók folyamatosan keresik a következő nagy dolgot a mém szektorban, egy új előértékesítési érme, a Raboo ($RABT) jelent meg innovatív AI és Social-Fi funkciókkal, amelyek túlszárnyalhatják a Shiba Inu és a BONK lenyűgöző teljesítményét. Ez a mémérme nem csak rövid távú nyereségre törekszik, hanem egy tartós, haszonvezérelt ökoszisztémát épít, amely új kriptomilliomos generációt teremthet.

A Raboo hosszú távú stratégiájának egyik alapja a token birtokosainak ösztönzésére irányuló innovatív megközelítés. Például a mémérme projekt gondosan kialakította tokenomikáját, hogy jutalmazza a hosszú távú elkötelezettséget és részvételt, az 1,8 milliárd $RABT token 7,5%-át elkülönítve a jutalom programjára.

A mémrajongók részt vehetnek az előértékesítési token jutalom programjában a platform különböző tevékenységeiben való részvétellel, kezdve a mémek létrehozásától és megosztásától a Raboo közösséggel való aktív részvételig. Az Raboo folyamatban lévő előértékesítése kapcsán a szakértők azt javasolják a befektetőknek, hogy vásároljanak $RABT-t a jelenlegi 0,0048 dolláros áron, mivel az előértékesítési token az indulás után akár 100-szoros növekedést is mutathat.

Következtetés.

Miközben a Shiba Inu és a BONK figyelmet keltettek a legutóbbi ármozgásaikkal, a befektetők továbbra is az újonnan érkezett Raboo ($RABT) felé fordulnak, mivel az hosszú távú elköteleződést ösztönző innovatív megközelítést alkalmaz, és ritka mém funkciókat kínál AI és Social-Fi technológiával. Az előértékesítési érme jelenleg 0,0048 dollárért kapható, és közel 2 millió dollárt gyűjtött a token eladásokból, így a Raboo gyorsan pozicionálja magát domináns tokenként a mém ökoszisztémában.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésében ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal.

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: