2023. október 2., hétfő
Petra névnapja

Neymar alig edz, és szinte mindig részeg

2022-04-09 15:39 | Nézettség: 353
Ezért marad Neymar mindenáron a PSG-nél

Neymar, a Paris Saint-Germain brazil csatára még legalább egy szezonig a fővárosi csapatnál marad, mivel egyetlen más klubnak sincs kellő pénze a szerződtetésére.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=X4JqX-niNZY

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Neymar az idei nyári átigazolási időszakban klubot válthat, miután a csapat arab tulajdonosa elégedetlenségének adott hangot, amiért a PSG-t a Real Madrid a nyolcaddöntőben kiejtette a Bajnokok Ligájából.

Az újság szerint azonban a brazil támadó átigazolásáért fizetendő összeg, valamint a játékos bére más klubok számára elérhetetlenül magas, írta az MTI.

A PSG-nél Neymar toronymagasan a legbusásabban fizetett futballista, sokkal többet vág zsebre, mint a csapat két másik világsztárja, az argentin Lionel Messi és a francia Kylian Mbappé.

A 30 éves brazil, aki 2017-ben igazolt az FC Barcelonától a PSG-hez rekordot jelentő 222 millió euróért, a spanyol Marca sportnapilap adatai szerint csaknem 49 millió euróval vezeti az évi bruttó keresetek alapján készült európai listát, miközben a hétszeres aranylabdás Messit 40 és fél millió, Mbappét pedig 26,4 millió eurós bérért foglalkoztatja a párizsi klub.