2022. augusztus 8., hétfő
László névnapja

Oroszország legveszélyesebb fegyverei

2022-03-04 17:16 | Nézettség: 349
Az elmúlt néhány napban a világ szembesülhetett azzal a szomorú ténnyel, hogy Oroszország bármit képes megtenni annak érdekében, hogy elérje a céljait. Oroszország a világ egyik legnagyobb katonai fegyver és felszerelésgyártója és exportőre így nem meglepő, hogy az általuk gyártott fegyvereket nem csak a jelenlegi Ukránok ellen folytatott támadásban vetik be, hanem a föld számos országának is adnak el ezekből.

Az egyesült államokon kívül Oroszország az egyetlen amely minden lehetséges katonai fegyverzettel rendelkezik, a nagy hatótávolságú bombázóktól kezdve egészen a hiperszonikus rakétákig.


Az általuk gyártott fegyverek a legtöbb helyi és nemzetközi konfliktusban megtalálhatóak, de sajnos mostanra mar bebizonyosodott az is, hogy az oroszok más európai országokat is bármikor megtámadhatnak ezekkel. 


Az orosz fegyverek egy része jobb, mint a nyugati megfelelőjük, egy része rosszabb és egy része pedig ezekkel egyenrangú.
És a csúnya igazság az, hogy Oroszország olyan fegyvereket is felsorakoztatott az arzenáljában, amiknek egyelőre nincs nyugati megfelelője.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=lf-CannN7wk