2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Pepe és Meme AI bálnák beváltják a nyereségüket: Készen áll-e a Raboo a következő 100-szoros nyereségre?

2024-05-25 07:53 | Nézettség: 154
A kriptovilág pezseg, ahogy a bálnák beváltják a Pepe és Meme AI érméiket, de a reflektorfény most a Raboo-ra irányul. Jelenleg az előértékesítés harmadik szakaszában tart a Raboo, és már több mint 1,4 millió dollárt gyűjtött össze.

A token ára 40%-kal emelkedett az előértékesítés kezdete óta, ami erős befektetői bizalmat jelez, és 2024-ben várhatóan 100-szorosára növekszik, jelenlegi ára pedig 0,0042 USD. Nézzük meg, mi teszi a Raboót játékmegújítóvá a mémérme piacon.

pepe coin és raboo kripto ICO

A Pepe bálnák beváltják: Vége a bulinak?

A Pepe mostanában vad utat jár be, és úgy tűnik, néhány nagy játékos készpénzre váltja. A bálnák, azok a kriptobefektetők, akik hatalmas készletekkel rendelkeznek, elkezdték eladni PEPE érméiket. Egy korai befektető egy jelentős mennyiségű PEPE-t helyezett el egy tőzsdén, valószínűleg eladás céljából.

A jó oldalon, a PEPE ára közel 80%-kal emelkedett ebben a hónapban. A technikai mutatók arra utalnak, hogy a PEPE új csúcsokat is elérhet. Ez azért van, mert nem minden bálna egyforma. Míg néhányan profitot realizálnak és távoznak, mások még mindig vásárolnak PEPE-t. Ez vegyesen pozitív és negatív piaci hangulatot teremt, ami rövid távú hullámzásokat és hosszú távú növekedést eredményezhet, attól függően, hogy a piac többi része hogyan reagál.

Meme AI: FOMO üzemanyag és ármozgások

A bálnák a Meme AI-t sem kímélték - nagy mennyiségben vásárolnak és adnak el MEME AI érméket. Ez vad kilengéseket okozott - az ár egy hét alatt 55%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban 7%-kal csökkent. A bálnák rövid távú áremelkedéseket okozhatnak, de kisebb befektetőket is vonzanak, akik attól félnek, hogy kimaradnak a lehetőségből.

A MEME AI egyértelműen felkeltette mind a nagy befektetők, mind a mindennapi kereskedők figyelmét. Ez az intenzív fókusz egy olyan piaci környezetet teremt, amely tele van volatilitással, de ugyanakkor bővelkedik potenciális spekulatív lehetőségekben is.

Lehet, hogy a MEME AI gyermekbetegségekkel küzd, de egy dolog biztos - a MEME AI egy figyelemre méltó érme.

Raboo: A következő AI mémérme, amely 100x-os nyereséget ér el?

A Raboo ($RABT) mesterséges intelligenciát (AI) injektál a mémkultúra szívébe, egy dinamikus teret hozva létre a digitális gazdaságban, amely tele van kreatív és elkötelezett felhasználókkal. A Raboo ökoszisztémája konkrétan az AI-t használja fel vicces mémek készítésére és kurátorkodására, ezáltal egy kreativitással és elkötelezettséggel teli kultúrát ápolva. Ez biztosítja a friss, kiváló minőségű tartalmakat, amelyek széles közönség számára rezonálnak.

A Raboo ökoszisztémája NFT-ket, exkluzív árucikkeket és természetesen AI által generált mémeket tartalmaz. Ez a sokszínű környezet végtelen lehetőségeket kínál a felhasználóknak, hogy kifejezzék magukat, részt vegyenek és alkossanak.

A Solidproof, egy vezető kriptoauditáló cég, alaposan megvizsgálta a Raboo okosszerződését. Ez a független ellenőrzés garantálja a biztonságot és az integritást mind a befektetők, mind a felhasználók számára.

A vicces AI által készített mémek posztolásáért és megosztásáért járó édes jutalmak révén a Raboo lehet a következő nagy durranás, amely vírus szerűen terjedhet. Egy dolog biztosan felkelti a figyelmet - ez az AI mémérme arra van hivatva, hogy 100-szoros nyereséget érjen el az előértékesítés végeztével.

Összegzés

Miközben a bálnák készpénzre váltják a Pepe-t és a Meme AI-t, a Raboo egy ígéretes AI mémérmeként tűnik fel. Az előértékesítési szakaszok gyorsan elkelnek, így a Raboo kiváló, korlátozott idejű lehetőséget kínál a befektetők számára.

Ne maradj le erről a lehetőségről, hogy része legyél a következő nagy durranásnak a kriptovilágban!

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: