2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

PEPE Visszaesik a Rally után, Miközben a Raboo 60%-kal Emelkedik, Felülmúlva a FLOKI-t

2024-06-08 08:06 | Nézettség: 100
A kriptopiac dinamizmusában a PEPE érme ára jelentős visszaesést tapasztalt a legutóbbi emelkedése után.

Eközben a Raboo figyelmet keltett a lenyűgöző 60%-os növekedésével az első előértékesítési szakasz óta. A Raboo jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban van, és már több mint 1,7 millió dollárt gyűjtött össze, valamint több mint 8,000 regisztrált tagja és több mint 2,500 token birtokosa van. Az $RABT token ára mindössze $0.0048, és az elemzők előrejelzése szerint 2024-ben 100-szoros emelkedés várható. Nézzük meg, miért tűnik úgy, hogy a Raboo, amely az előértékesítés során várhatóan 233%-os növekedést ér el, felülmúlja a versenytársakat, mint a FLOKI.

raboo

Raboo: A Meme Érmék Jövője AI Technológiával

A Raboo AI technológiát használ a mémek létrehozására és kurálására, biztosítva, hogy a tartalom friss, vonzó és nagyon releváns maradjon. A Raboo technológiája nem csak eredeti mémeket generál, hanem az internetet is átfésüli a vírusos tartalmakért, garantálva a felhasználók számára a folyamatosan kiváló minőségű mémek áramlását.

A Raboo egyik kiemelkedő jellemzője a SocialFi integrációja. A Raboo egyedi post-to-earn modellje lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt keressenek közösségi média tartalmaikkal. A mémek megosztásával és létrehozásával a felhasználók jutalmakat kaphatnak, összekapcsolva a közösségi finanszírozást a digitális tartalomkészítéssel. Ez a modell ösztönzi az aktív közösségi részvételt, így a Raboo nemcsak egy meme érme, hanem egy élénk közösségi platform is.

A Raboo egy NFT piacteret is tartalmaz, ahol a felhasználók egyedi digitális eszközöket vásárolhatnak, eladhatnak és kereskedhetnek. Ez exkluzivitást és értéket ad a platformnak, vonzóvá téve mind a gyűjtők, mind a befektetők számára. A Raboo által biztosított staking lehetőségek további jutalmakat kínálnak a felhasználóknak, növelve a platform vonzerejét. Ezenkívül a Raboo tokenomikája egy token égetési mechanizmust is tartalmaz, fenntartva a tokenek ritkaságát és értékét idővel.

A Raboo stratégiájának kulcsfontosságú eleme, hogy a Web3 legnagyobb mémkedvelő közösségét építi ki. A platform olyan környezetet teremt, ahol a kreativitás és az elkötelezettség nagyra értékeltek.

A Raboo jelenleg az előértékesítés 4. szakaszában van, ahol minden token ára $0.0048. Eddig több mint 1,7 millió dollárt gyűjtöttek össze. Az elemzők masszív 233%-os növekedést jósolnak az előértékesítés során, majd egy várható 100-szoros emelkedést a bevezetés napján. A Raboo ambiciózus célokat tűzött ki maga elé, és arra törekszik, hogy a piaci kapitalizáció alapján az egyik top-20 kriptovalutává váljon.

PEPE Hullámvasút: Mi Várható A Visszaesés Után?

A PEPE nehéz időszakon ment keresztül a legutóbbi rally után. A GameStop által inspirált nagy emelkedés után a PEPE érme ára visszaesett, mivel a tulajdonosok elkezdtek kivenni a profitot. Egy jelentős bálna, aki nagy mennyiségű PEPE-t értékesített, hozzájárult ehhez a csökkenéshez. Ez az eladási hullám, valamint az általános profitéhség lefelé nyomta a PEPE árát.

Az elemzők előrejelzése szerint ez a csökkenő trend folytatódhat, ami a PEPE csúcspontjától 18%-os csökkenést eredményezhet. Ez része a mém érmék tipikus volatilitásának, különösen a nagy nyereségek után.

FLOKI Meteorikus Emelkedése: Mi Tüzelte Az Emelkedést?

A FLOKI nemrégiben új mindenkori csúcsot ért el, $0.00034 szinten, 2024. június 5-én. Ez az impresszív emelkedés a FLOKI piaci kapitalizációját több mint 3 milliárd dollárra emelte. A FLOKI árának növekedése szorosan kapcsolódik a DeFi szektorba való integrációjához, bemutatva bővülő hasznosságát. Tovább fokozza az izgalmat, hogy a DWF Labs jelentős, 12 millió dolláros FLOKI token vásárlást jelentett be az ökoszisztéma támogatása érdekében.

A befektetők izgatottan várják a FLOKI Valhalla metaverzum játék és a FlokiFi platform közelgő bevezetését.

Összegzés

Míg a PEPE legutóbbi visszaesése kiemeli a kriptopiac rallyjában rejlő volatilitást, a Raboo kivételes 60%-os növekedése kiemeli. A FLOKI is erős teljesítményt nyújtott, új mindenkori csúcsot ért el, de a Raboo egyedi eladási pontjai különleges befektetéssé teszik.

A Raboo AI-alapú mémkészítési integrációja, SocialFi modellje és NFT piactere diverzifikált ökoszisztémát kínál valós hasznossággal. Az előértékesítési szakaszban tapasztalható gyors eladási üteme mutatja növekvő népszerűségét és potenciálját.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy befektessen a Rabooba, és csatlakozzon az előértékesítéshez ma, hogy potenciálisan 100-szoros megtérülést érjen el 2024-ben.

Csatlakozzon a Raboo Előértékesítéshez itt:

Telegram

Twitter

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában