2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Piacmozgató kriptopénzek: Maker (MKR), BNB (BNB) és Everlodge (ELDG) diktálják a tempót

2024-01-11 08:56 | Nézettség: 338
Bár több száz kriptovaluta projekt létezik, egyesek jobban befolyásolják a piacot, mint mások.

binance

A jelenlegi bikafutást három kriptovaluta hajtja: a Maker, a Binance Coin (BNB) és az Everlodge. Mindegyik projekt jelentős javulást ért el a negyedik negyedévben, és most várhatóan 2024-ben is folytatják a bikafutásukat. 

Kriptobálnák mozgatják a Maker (MKR) piacát

A Maker (MKR) a vételi rendelések jelentős megugrását tapasztalta az elmúlt héten. Mindössze hét nap alatt három kriptovaluta pénztárca 18,6 millió dollár értékű Makert vásárolt. Ez a felhalmozás 11,71%-os áremelkedést váltott ki, így a Maker értéke 1834 dollárra nőtt. 

Azóta a vásárlók mindegyike visszavonta a Maker tokenjét a Binance tőzsdéről, és saját felügyeleti pénztárcájában tárolja azokat. Ez a lépés azt jelenti, hogy a vásárlók azt tervezik, hogy a Maker tokenjeiket hosszú távú befektetésként tartják, ami hozzájárult a jelenlegi tulajdonosok bizalmának növeléséhez. 

A cikk írásakor a Maker ára decemberben 23,53%-kal, az elmúlt 24 órában pedig 1,88%-kal nőtt annak ellenére, hogy sok kriptovaluta összeomlott. 

Az Everlodge úttörő a DeFi nyaralótulajdonban 

Míg a Maker és a Binance Coin a DeFi innovációra összpontosít, az Everlodge a DeFi technológiát alkalmazza a valós nyaralópiacon. Lehetőséget ad a befektetőknek, hogy üdülőingatlanok közös tulajdonát képezzék szerte a világon, mindössze 100 dolláros befektetéssel. 

A befektetők az Everlodge piacteret használhatják portfólióik felépítéséhez, és olyan frakcionált NFT-ket vásárolhatnak, amelyek egy ingatlan tulajdonjogát képviselik. Az NFT-k frakcionálásával több befektető is birtokolhat egyetlen ingatlant, és élvezheti a lakástulajdonnal járó előnyöket. Ide tartozik a passzív jövedelem és a felértékelődő vagyon előnyei. 

Az Everlodge leváltja a nyaralópiacot körülvevő elavult rendszereket. Például a végtelen papírmunka helyett minden részletet, például okiratot, az NFT okosszerződésében tárolnak. Ezenkívül a fizetés azonnal megtörténhet, így leegyszerűsítve a teljes vásárlási folyamatot. 

Az Everlodge jelenleg az előértékesítés kilencedik szakaszában tart, natív tokenje, az ELDG pedig 0,029 dollárért kel el. A tokentulajdonosok számos bónuszt kapnak az Everlodge ökoszisztémájában, többek között: 

  • Ingatlan kedvezmények
  • Kereskedési kedvezmények
  • Alacsonyabb karbantartási díjak
  • Extra tét bónuszok
  • Ingyenes tartózkodás az Everlodge szálláshelyein

Szakértők azt jósolják, hogy 2024-ben az Everlodge a legjobb DeFi projekt lesz. Az Everlodge 2024-ben úttörő szerepet tölt be. Elemzők becslése szerint az Everlodge 280%-kal fog növekedni az előértékesítés során, és legalább 30-szorosára emelkedik az induláskor. Az ilyen hozamok rendkívül nagy keresletet okoztak az Everlodge-nak. 

A Binance Coin átmegy 350 dollárba?

A Binance Coin 38%-ot emelkedett decemberben, és elérte a hat hónapos csúcsot, 340 dollárt. Ez a növekedés elindította a Binance Coin napi kereskedési volumenének beáramlását, amely gyorsan meghaladta az 1 milliárd dollárt. Új ellenállási szint elérése után azonban a Binance Coin ára 318 dollárra csökkent. 

A Rekt Capital kriptoelemzői szerint a Binance Coin januárban emelkedhet vagy csökkenhet. Ha a Binance Coin átlépi a jelenlegi 340 dolláros ellenállási szintjét, az előrejelzések szerint a Binance Coin átlépheti a 350 dollárt. Rekt szerint azonban a Binance Coin 283 dollárra is visszaeshet. 

A jelenleg „senki földjének” nevezett területen az elemzők nehezen tudják megállapítani, hogy a Binance Coins konszolidációja folytatódik-e, vagy folytatódik-e az emelkedő trend. Ezt szem előtt tartva a Maker és az Everlodge jobb rövid távú hozamot kínálhat. Ennek ellenére a Binance Coin továbbra is erős, hosszú távú befektetés, amely stabilitást és kiemelkedő hasznosságot kínál. 

Látogassa meg az Everlodge-ot

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: