2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Piacverők: Kiemelkedő Altcoinok, Amelyek Segíthetnek Lassú Piac Esetén

2024-07-11 07:00 | Nézettség: 172
A Brett (BRETT) 29%-ot emelkedett az elmúlt 14 napban, míg a dogwifhat (WIF) dominanciát szerzett a chartokon 9%-os árnövekedéssel az elmúlt 14 napban.

Emellett az Angry Pepe Fork is kezd dominálni a chartokon, hiszen eddig több mint 180 000 dollárt gyűjtött össze, és a Conquer to Earn modellje nagy vonzerőt jelentett. Hogy megtudjuk, melyik ezek közül a három kriptó közül mászhat fel a legmagasabbra még egy medvepiacon is, egyenként áttekintjük az on-chart metrikáikat.

angry pepe fork

Brett Árfolyam 29%-os Emelkedése – Mire Számíthatnak a Kereskedők?

A Brett (BRETT) bullish tendenciát mutat a chartokon, és ezen a szinten potenciálisan sokkal jelentősebb növekedéseket érhet el 2024-ben és azon túl. Pontosabban, 14 nap alatt a Brett árfolyama 29%-kal emelkedett. A Brett kriptó ára 0,17 dollárig emelkedett, ami azt jelzi, hogy a következő fő árkorlát, amit le kell küzdenie, a 0,20 dollár, hogy további nyereségeket érjen el. A Brett árfolyam előrejelzése szerint a kriptó legmagasabb pontja, amit 2024-ben elérhet, 0,5 dollár.

dogwifhat Kriptó Bullish a Chartokon – Meddig Juthat El 2024-ben?

A dogwifhat (WIF) pozitív trendet mutatott az elmúlt héten, 9%-os árnövekedést tapasztalva. Ez az emelkedés a dogwifhat árát 1,83 dollárról a jelenlegi 2,18 dollárra hajtotta fel. Míg a legutóbbi lendület azt sugallja, hogy a dogwifhat kriptó meghaladhatja a 3 dolláros határt, ehhez tartós bullish nyomás szükséges. Az általános dogwifhat árfolyam előrejelzés szerint a maximális cél 2024-re 3,30 dollár lehet, ha a bikák újra átveszik az irányítást a piacon.

Angry Pepe Fork a Conquer to Earn Modellel Forradalmasítja az Altcoin Piacot

Az Angry Pepe Fork egy előértékesítési szakaszban lévő projekt, amely gyorsan teret nyer a Web3 közösségekben az innovatív megközelítése miatt a memecoin piacon. Az APORK bevezeti a "Conquer to Earn" staking programot, egy új megoldást a hagyományos memecoin staking lehetőségek korlátainak kezelésére. A versengő zombi memecoinok sikeres megszüntetése növeli az éves hozamot (APY) az összes token tulajdonos számára. Továbbá, a rendszer ösztönzi az egyéni felhasználók részvételét további jutalmak és elismerések felajánlásával a hozzájárulásaik alapján. Ez egy további módot biztosít a felhasználók számára, hogy értéket nyerjenek anélkül, hogy kizárólag a stakingre támaszkodnának, erős közösségi szellemet és aktív részvételi motivációt teremtve.

Míg sok projekt küzd, hogy valós hasznosságot nyújtson, az Angry Pepe Fork prioritásként kezeli ezt a szempontot, célul tűzve ki, hogy felülmúlja versenytársait azzal, hogy a közösségének a legértékesebb funkciókat biztosítja. Ez a hasznosságra való fókuszálás, valamint a magas potenciális befektetési megtérülés (ROI) együttesen az Angry Pepe Forkot vezető szerepbe helyezi a memecoin piacon. Valójában a Crypto Legends a YouTube-on méltatta a projekt bátorságát, hogy szembeszáll a zombi memecoin térrel és felülkerekedjen azon.

A staking rendszerét tekintve a struktúra három előre meghatározott szintből áll, különböző elkötelezettségi időszakokkal. Például a 30 napos szint kifejezetten új befektetők vonzására készült az ökoszisztémába. A viszonylag rövid elkötelezettségi időszak lehetővé teszi számukra, hogy megismerkedjenek a staking funkcióval és értékeljék a potenciális előnyöket, mielőtt esetlegesen nagyobb összegeket helyeznének el későbbi staking vállalkozásokban.

A 60 és 90 napos szintek pedig a tapasztaltabb befektetői demográfiát célozzák, akik a befektetésük maximális megtérülésére törekszenek. Az ezekkel a szintekkel kapcsolatos hosszabb zárolási időszakok magasabb jutalmakat kínálnak a bevezető szinthez képest. Ez a struktúra ösztönzi a hosszú távú részvételt és összehangolja a befektetői érdekeket a projekt általános stabilitásával.

Az előértékesítés már meghaladta a 190 000 dollár finanszírozást, a projekciók szerint a hét végére elérheti a 400 000 dollárt. Az árvolatilitás potenciális mérséklése érdekében, amely gyakran társul a memecoinokhoz, a projekt korlátozott összkínálatot vezetett be, 1,9 milliárd token. A token szűkösségi megközelítést alkalmazva célja, hogy korlátozza a tokenek összes forgalomban lévő mennyiségét az ökoszisztémában. A projekt okosszerződését a SOLIDProof is auditálta, és a token ára csak 0,014 dollár az előértékesítés első szakaszában. Az elemzők 100-szoros árfolyam emelkedést jósolnak az induláskor, ami diverzifikálásra szilárd kriptovalutává teszi. Azok, akik érdeklődnek a token megvásárlása iránt, megtekinthetik a lépésről lépésre szóló útmutatót.

Melyik Altcoin Tud Kiemelkedni a Legjobban Ebben a Lassú Piacon?

A Brett és a dogwifhat egyaránt bullish on-chart metrikákat mutatott, még egy lassú piacon is, és ezen a szinten jelentősebb növekedéseket érhetnek el. Eközben az Angry Pepe Fork vezető szerepre tört, 100-szoros áremelkedési potenciállal 2024-ben és azon túl, ami új magasságokba repítheti, lehetővé téve hatalmas befektetési megtérülést (ROI) biztosítva.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogassa meg az Angry Pepe Fork Előértékesítést

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: