2024. Április 18., csütörtök
Andrea névnapja

Pottyondi Edina videóban elmeséli Tóth Gabi és a török elnök kapcsolatát

2023-08-22 12:44 | Nézettség: 735
Tóth Gabi ismét a címlapokra került a férje megcsalásával, félrelépésével és az augusztus 20-i kenyérszenteléssel kapcsolatban is. Nem csoda, hogy új videójában Pottyondi Edina újra elővette az énekesnőt. Lássuk!

Az augusztus 20-a Magyarországon az államalapítás ünnepe, amikor is Szent István királyt, az ország első királyát és alapítóját ünnepeljük. Ezen a napon számos ünnepség és esemény zajlik az egész országban, és a hagyományoknak is fontos szerepük van az ünnepkör kialakításában.

Az augusztus 20-i kenyér megszelése is egy hagyományos szokás, amely ezen a napon megfigyelhető Magyarországon. A kenyér megszelése azt jelenti, hogy az emberek az új termésből sütött kenyeret ünnepélyesen megvágják. Ez a cselekedet szimbolizálja az aratás és a termékenység ünnepét, és az új kenyér megáldását is jelenti.

Az ünnep részeként gyakran tartanak kenyérszentelő szertartásokat is, ahol a helyi pap áldást mond a kenyérre és más élelmiszerekre, majd az emberek haza viszik ezeket az áldott tárgyakat, hogy megosszák családjukkal és szeretteikkel.

Az augusztus 20-i események és hagyományok részét képezik a magyar kultúrának, és az emberek szívesen vesznek részt ezeken az ünnepségeken, hogy megünnepeljék Magyarország alapítását és tiszteletüket kifejezzék Szent István király iránt.

Idén nagy vihart kavart, hogy Tóth Gabi énekesnő, a NER kedvenc előadója lesz az, aki felágja az ünnepi kenyeret, miközben épp azzal van teli a sajtó, hogy Gabi félrelépett, megcsalta hites urát és a válását tervezi.

Mindezalatt hazánkba látogatott a török elnök is, épp az ünnepek közepén, szóval volt itt téma, amit Pottyondi Edina YouTuber új videóban ki tudott beszélni. Lássuk!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Ye2JjwmPwtY