2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Rossz hét a Dogecoin számára, most a Raboo és a Jasmycoin kerül reflektorfénybe!

2024-06-03 07:33 | Nézettség: 130
Itt az ideje az AI globális elterjedésének, és a kripto-világ hamarosan profitálni fog az AI kriptovalutákból, különösen a Raboo (RABT) és a JasmyCoin (JASMY) révén.

Mindkét token elsősorban az AI használatára kötelezte el magát a terveikben, ami felkeltette a befektetők figyelmét.

raboo

A Dogecoin (DOGE) ezzel szemben még mindig lemarad a legnépszerűbb tokenek mögött. Az utóbbi időben némi token felhalmozás történt, de a DOGE token még nem reagált erre. Mindenkit csak Raboo előértékesítési hírei érdekelnek. Nos, erről is van információnk.

Megmentheti-e a DOGE felhalmozás a Dogecoin nyarát?

A Dogecoin az elmúlt hét napban medvés fordulatot vett, elvesztve altcoin árából mintegy 5%-ot az előző héthez képest. Az időzítés nem is lehetne rosszabb a Dogecoin számára, mivel mindenki arra számított, hogy az előző nyereséget még jobbakkal egészíti ki. Ez valószínűleg az történik, amikor egy token a közösségi média hype-jára támaszkodik a profit érdekében. A Dogecoin mindig is azzal volt az élen, hogy népszerű spekulációkra támaszkodva ér el profitot, és az eredmény gyakran egy bullish széria, amelyet semmi sem tart fenn.

Van kripto hírünk, hogy a DOGE bálnák léptek be, hogy megmentsék a napot. Legalábbis ennek kellene történnie a token felhalmozás után. Az elmúlt napban mintegy 700 millió tokent vontak ki a tőzsdékről, bár az ilyen hatalmas mozgások hatásai még nem tükröződnek a DOGE időkeretein. Talán később?

A JasmyCoin 2024-es csúcsot ért el a legutóbbi fellendüléssel.

Mindenki a Notcoin-ról beszélt, de míg az új projekt elindult, a JasmyCoin a radar alatt működött. A JASMY az elmúlt hét egyik legnagyobb nyertese volt, csak a Notcoin parabolikus emelkedése előzte meg. És amikor figyelembe veszed az év eleje óta elért nyereségeit, megérted, miért kerül egy ismeretlen JasmyCoin a kripto hírek címlapjára. A JASMY 350%-os profitot mutat január óta, és az elmúlt héten több mint 62%-kal emelkedett. Őrült számok, különösen ha figyelembe vesszük, hogy senki sem beszélt a JASMY-ról.

A következő néhány szó a JasmyCoin jövőjéről szól, különösen arról, hogyan találkozik majd az első ellenállással. A legtöbb elemző rövid távú bullish kilátásokat támogat a JASMY számára a fenntartható profit helyett, de biztosan szórakoztató lesz, amíg a JasmyCoin ROI tart.

Itt van néhány információ egy mém tokenről, amely tartós profitokat hoz. A Raboo itt van a nyereségekért – és még sok minden másért.

Raboo: Előértékesítési profitok, mém tisztogatás, token égetés!

A legtöbb mém token nem beszél sokat a hosszú távú tartózkodásról. Szinte mindenki elvárja, hogy egy idő után eltűnjenek, és rövid ideig megjelenjenek az altcoin rallykon. Nos, ez a mémek része nem vonzotta Raboot, és itt van, hogy megváltoztassa ezt.

A változás is nehéz, és sokan nem fogadják el – különösen a mém szféra nagyágyúi, mint a Dogecoin. De Raboo nem fog törődni vele, mivel az ambíciója, hogy uralja a mém világot – és a kripto világ többi részét – már folyamatban van.

Az első lépés az, hogy jobb mémeket vezessünk be, amelyek mindenkit megnevettetnek. Olyan régen voltak ilyenek, és Raboo generatív AI funkciójával a legjobb mémeket hozza el a kripto világba. A mémek kiemelik a Raboo identitást, és hamarosan a MemeFi mindenhol ott lesz.

Emellett rengeteg $RABT token van. A Raboo tipikus mém érme, de nem engedi, hogy a hatalmas token készlete akadályozza a növekedést. Az 1,8 milliárd token 2,5%-át jelölték meg folyamatos deflációra, hogy a $RABT altcoin ára folyamatosan növekedjen.

A hosszú távú profitok a Raboo nyelve, és az előértékesítés ezt igazolja.

Összegzés

A Raboo előértékesítése szárnyal a kripto világban, és még a DeFi befektetőket is vonzza a hatalmas ROI potenciál. Az előértékesítés 233%-os nyereséget kínál a bevezetés előtt, és a szakértők szerint $RABT 100x profitot fog elérni, amikor egy felső kategóriás tőzsdén listázzák.

Szóval mire vársz még? Kattints az előértékesítési gombra itt, és szerezd meg a $RABT tokenjeidet $0,0048 darabáron.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésében itt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: