2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Solana Meme Coin-Átalakulás: Képes-e az Angry Pepe Fork Kihasználni a dogwifhatot és Bonkot

2024-07-09 07:56 | Nézettség: 178
A Solana-alapú mémérmék az elmúlt néhány évben jelentős szereplőkké váltak az iparágban, azonban az egyik legnagyobb mémérem az ökoszisztémában, a dogwifhat (WIF) nemrégiben 11%-os csökkenést tapasztalt.

Ennek eredményeként sok kereskedő és befektető diverzifikációs lehetőséget keresve kezdte el felhalmozni a Bonk (BONK) és az Angry Pepe Fork (APORK) érméket, hogy többet profitálhassanak a piacból. Annak érdekében, hogy megértsük, miért történik ez, elemezzük ezeknek a Solana-alapú kriptovalutáknak a grafikon mutatóit.

angry pepe fork soalana

dogwifhat Árcsökkenés és Nehézségek Bemutatása

A dogwifhat (WIF) az elmúlt héten bearish futást produkált, 11%-ot csökkent. Ebben az időszakban a dogwifhat kripto teljes árváltozása 1,76 dollárról 2,34 dollárra esett, és ebben az ütemben közelebb kerül a 3 dolláros árkorlát átlépéséhez. Azonban azóta a dogwifhat ár 1,79 doll

Bonk Megakad, de Kiváló Pozícióban Van Egy Jelentős Fellendülésre

A Bonk (BONK) viszont stagnálási időszakban van, ahol az ár csak 2%-ot mozgott az elmúlt két hétben. Valójában ez a stagnálás a Bonk kripto heti

Angry Pepe Fork, Mint Jelentős Szereplő a Legutóbbi Fellendüléssel

Az Angry Pepe Fork (APORK) jelentős szereplővé vált az egyedi Conquer to Earn modelljével, amely vezetővé teheti a Solana ökoszisztémában. Ez a több szintű staking program megoldja a rugalmas befektetési lehetőségek hiányát a mémérme piacon.

Ez a projekt olyan együttműködés környezetet teremt, ahol a résztvevők biztosítják a projekt általános sikeréhez egy token staking mechanizmus révén. Ahogy a projekt egyre több „zombi mémérmét” hódít meg, ez egyre kedvezőbb éves százalékos hozamot (APY) segít a közösség számára. Továbbá a projekt ösztönzi az egyéni részvételt az erősített jutalmak lehetősége révén. Ezek a jutalmak kivételes hozzájárulásokon alapulnak a projektben, növelve a részvételt a közösségen belül, és elismerést szerezve az elért eredményekért. Még az előértékesítési időszakban is vannak staking lehetőségek, lehetőségek nyújtanak a kereskedőknek a keresetre.

Az APORK széles befektetői spektrumot céloz meg, különböző staking időszakokat kínál, a felhasználóbarát 30 napos bevezető szinttől a magas hozamú 90 napos szintig a tapasztalt befektetők számára, maximált megtérülést keresnek. Ez a stratégiai tervezés elősegíti a diverzifikációt és a különböző kockázati toleranciákat, hogy ki az APORK közösségben.

Az APORK token jelenleg rendkívül vonzó áron, 0,014 dolláron elérhető el. Az előértékesítés során már több mint 190.000 dollárnyi finanszírozás biztosított, erős előrejelzésekkel arra, hogy a hónap végéig meghaladhatja az 500.000 dollárt. Továbbá az APORK egy 1,9 milliárd tokenre korlátozott készletet vezet be, tükrözve a Bitcoin sikeres szűkösségi modelljét. Ez a stratégiai potenciális értéknövekedést célozza a kontrollált kínálat révén.

A transzparencia és a biztonság érdekében az APORK egy SOLIDProof általi okos szerződés auditon is átesett. Ez az elkötelezettség a legjobb gyakorlatok iránt növeli a befektetők bizalmát is. csak olyan elemzők, mint MR. BROWN az X-en, dicsérték a projekt egyedi staking lehetőségeit, mint a jövőbeli növekedés kulcsfontosságú hajtóerejét. Az ár előrejelzések az indulás és a nagyobb tőzsdei bevezetések után rendkívül optimisták, egyes elemzők 100-szoros növekedést várnak.

Melyik Solana-Alapú Altcoin Növekedhet Legjobban 2024-ben?

Miközben a dogwifhat az utóbbi időben küzdött, a Bonk és az Angry Pepe Fork elkezdték dominálni a grafikont. Azonban az előértékesítési szakaszban lévő projekt nyújthatja a legjelentősebb hozamot, mivel 2024-ben és azon túl is várhatóan dominálni fogja a piacot.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Visit Angry Pepe Fork Presale

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában