2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Solana (SOL) hüvelykekkel közelebb a 10%-os növekedéshez - Monumentális mérföldkövek az MGLS, BONK és DOGE

2024-01-08 07:27 | Nézettség: 272
Az utóbbi időben a mém tokenek vezették a kriptopiacot, az MGLS, a Dogecoin és a Solana - alapján BONK áll az élen.
solana
De köztük a Meme Moguls (MGLS) egyértelműen vezet. Ez az új projekt, amely még az értékesítés előtti szakaszában van, óriási növekedési potenciált mutatott. Ezért az első három előértékesítési szakasz azonnal elfogyott, a negyedik pedig gyorsabban fogy.

Solana növekedése ösztönzi BONK felemelkedését

Mind a Solana blokklánc, mind a BONK felfelé halad az utóbbi időben szimbiotikus kapcsolatuk miatt. Nevezetesen, a BONK egy kutyatémájú mém token, amely a Solana blokkláncon alapul. Most, hogy a Solana hálózat emelkedik, a BONK is learatja gyümölcsét.

Érdekes módon a BONK kereskedési ára több mint 182%-kal nőtt az elmúlt hónapban. Ezért a Solana-alapú mém tokenek jelenlegi kereskedési ára elérte a 0,000013 dollárt. A BONK piaci értéke azonban 11%-kal csökkent az elmúlt héten.

Eközben a Solana blokklánc hálózati tevékenysége újból megugrott. A Solana NFT-tranzakciói csaknem megduplázódtak az elmúlt hetekben. Ez megemelte a Solana árfolyamát, amely immár 68%-kal emelkedett a havi grafikonon. Következésképpen egy SOL token ára 107,88 dollár.

A Dogecoin bányászok eladják vagyonukat

Annak ellenére, hogy piaci értéke nőtt, a Dogecoin hálózat kihívásokkal néz szembe. A legfrissebb on-chain adatok azt mutatják, hogy a Dogecoin bányászai agresszíven adják el tokenjeiket. Az IntoTheBlock szerint a Dogecoin bányászai körülbelül 270 millió tokent adtak el az elmúlt hónapban.

Ezeknek a tokeneknek a piaci értéke körülbelül 24 millió dollár. A szakértők most úgy vélik, hogy ez a fejlemény a legnagyobb mém token árának csökkenését okozhatja.

Eközben a Dogecoin kereskedési ára több mint 6%-kal nőtt a havi grafikonon. Ezért a Dogecoin jelenleg 0,0916 dolláron áll.

Az MGLS megtöri az értékesítés előtti növekedési rekordokat

A mém érme befektetők körülbelül 48%-a hosszú távú befektetési lehetőségnek tartja a tokeneket. Ennek az elképzelésnek a további megszilárdítása érdekében egy új mémérme, a Meme Moguls bemutatta a maga nemében első üzleti tervet. Míg a meglévő mémérmék hype-on alapulnak, ez az új projekt kézzelfogható hasznot kínál.

A platform bejelentette, hogy szimulált játékokat indít, ahol a játékosok virtuális tőzsdékre fektethetnek be. Nevezetesen, a Meme Moguls az első kriptoprojekt, amely ilyen bomlasztó üzleti tervet vezet be.

Itt minden játékos 100 000 dollárt kap virtuális készpénzben befektetési portfólió felépítéséhez. Valóságosabbá tétele érdekében a platform nem teszi lehetővé a játékosok számára, hogy virtuális készpénzük 20%-ánál többet egyetlen befektetésbe fektessenek be. Így a játékosok egyszerre tanulhatnak és kereshetnek.

A platform több üzemmóddal rendelkezik majd. Ez magában foglalja a Beat the Marketet, a fej-fej melletti egyéni kereskedési csatákat vagy a hatalmas nyereményalappal rendelkező kereskedési versenyeket. A játékosok csatlakozhatnak ingyenes vagy fizetős kereskedési versenyekhez, és nyerhetnek gyűjthető mémeket, például PEPE és DOGE, valamint pénzjutalmakat.

A Meme Moguls ökoszisztéma natív kriptovalutája az MGLS lesz. Elkezdődött a projekt előzetes értékesítésének negyedik szakasza. Jelenleg egy MGLS token 0,0027 dollárért érhető el, ami körülbelül 50%-kal több a kezdeti árnál.

Ráadásul a piaci szakértők arra számítanak, hogy a projekt értéke egy éven belül 100-szorosára nő. Nevezetesen, nem lesz vételi vagy eladási adó a platformon. Az előértékesítési token tulajdonosok minden szakaszban 10 000 dollár értékű ajándékokat is nyerhetnek.

Tudjon meg többet a $MGLS-ről itt:

 

Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában