2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Árfigyelés: A Polygon (MATIC) és az Ethereum Classic (ETC) új küszöböt értek el, ahogy az Everlodge (ELDG) szárnyal

2024-01-04 07:00 | Nézettség: 380
Az új év fordulója új mérföldköveket hoz számos token számára a kriptoiparban.

polygom

Az olyan projektek, mint a Polygon (MATIC) és az Ethereum Classic (ETC) olyan eszközök, amelyek új mérföldköveket értek el az elmúlt hónapokban, így ezek a legjobb érmék az idei évben. Mindeközben az Everlodge (ELDG) projekt hírneve és népszerűsége számos értékes tényezőnek köszönhető. Tudj meg többet.

Sokszög (MATIC) kinézetű készlet ellenállási szintje az 1 dolláros küszöb felett

A Coinmarketcap adatai azt mutatják, hogy a Polygon (MATIC) 2023 májusa óta először érte el az 1 dolláros árértéket. A Polygon árdiagram alapján az érme több mint 28%-ot erősödött az elmúlt hónapban. Az érmék kereskedési volumene több mint 23%-kal nőtt az elmúlt napokban, ami nagyobb kereskedési aktivitást jelent. 

Eközben a Polygon token ára az 1 dolláros határ alá ingadozhat. Mindazonáltal nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy az érme folyamatosan növekedni fog, így a Polygon 2024 első negyedévének vége előtt eléri a 2 dollárt.

Kedvező árú Ethereum Classic (ETC)

A kriptopiacon a statisztikák azt mutatják, hogy az Ethereum Classic (ETC) árfolyama több mint 17%-ot erősödött az elmúlt hónapban. Ezenkívül az Ethereum Classic kereskedési volumene több mint 20%-kal nőtt az elmúlt néhány napban, és több befektető csatlakozott, hogy hasznot húzzon a folyamatban lévő rallyból. Bár az ETC token átlépte a 20 dolláros benchmarkot, még mindig nagyobb az esélye a visszaesésre a következő hetekben, ha 20 dollár alá süllyed.  

Az Ethereum Classic nyolc hónapig a 20 dolláros küszöb alatt süllyedt, mielőtt tavaly decemberben elérte a mérföldkövet. Jelenlegi állapotában az Ethereum Classic meg akarja őrizni bullish hangulatát, ami a következő néhány hónapon belül 30 dollár felé tolhatja. A várható bikafutás mellett az Ethereum Classic az egyik legjobb kriptográfia, amelyet hosszú távú haszonszerzés céljából vásárolhat. 

everdoge

 

Az Everlodge (ELDG) szárnyal, miközben szinergizálja a blokkláncot és az ingatlanbefektetést 

Ingatlanpiacként az Everlodge (ELDG) vonzza a befektetőket a projekt által elindított élvonalbeli innovációnak köszönhetően. Az Everlodge célja, hogy az ingatlanbefektetéseket általánosan befogadóvá és biztonságossá tegye minden egyén számára, függetlenül az egyén tőkeerősségétől. 

Az Everlodge segítségével az egyének luxuseszközökbe fektethetnek be, ha digitálisan frakcionált NFT-tokeneket vásárolnak, amelyek mögött valós eszközök állnak rendelkezésre. Már 100 dollárral az egyének luxuseszköz-tulajdonosokká válhatnak.

Az Everlodge magas növekedési potenciáljának köszönhetően a projekt natív tokenje (ELDG) a befektetők hatalmas csapatát is vonzotta. Az ELDG token, amely jelenleg az előértékesítés 9. szakaszában van, mindössze 0,029 dollárba kerül. A projekt előértékesítése során több mint 18 millió ELDG token kelt el az előértékesítés óta, és több befektető vásárol a jövőre nézve. 

Az Everlodge token birtokosai exkluzív jutalmakban részesülnek, például kedvezményekben és ingyenes éjszakázásban az Everlodge ökoszisztémán belüli szállodákban és más luxusapartmanokban. Ezenkívül az ELDG tokenek fix havi kamattal járnak, amely passzív jövedelem forrásaként szolgál.

Összességében az Everlodge-ba történő befektetés lehetőséget kínál arra, hogy a trillió dolláros ingatlanpiac része legyen. A jelenlegi pályán az Everlodge token előreértékesítéskor 280%-kal nő. A projekt elindítása után további 30-szoros növekedés várható, így ez az egyik legjobban megvásárolható kripto.

Látogassa meg az Everlodge-ot

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában