2023. március 31., péntek
Árpád névnapja

Sztárpárok, akik forgatáson jöttek össze. Hírek és pletykák, amikről még nem hallottál!

2023-03-03 10:21 | Nézettség: 143
A színészek életében előfordulhat, hogy film vagy sorozatbeli partnereik mellett találnak társra és összehozza őket a hónapokig vagy akár évekig tartó közös munka, a közösen megélt pillanatok, esetleg az intim jelenetek. Most elhoztunk nektek olyan sztárpárokat, akik forgatáson jöttek össze, köztük olyan párokat is, akik azóta már szétmentek és leginkább csak fellángolás volt köztük.

Filcsillagok szerelmi története:

Rami Malek és Lucy Boynton az "A Night in Bohemia" című 2018-as filmben találkoztak először, ahol Freddie Mercury és Mary Austin szerepében láthattuk őket. Állítólag a forgatás során hamar egymásba szerettek és elkezdtek randevúzni.

Azóta számos közös megjelenésük volt a vörös szőnyegen és a nyilvánosság előtt, amelyekben mindig szerelmesen viselkedtek egymással. Az első hivatalos megjelenésük a 2018-as Miu Miu divatbemutatón volt Párizsban, és azóta is sok más eseményen láthatták őket együtt.

A pár együtt szerepelt a "Bohemian Rhapsody" című filmben is, amely Freddie Mercury életéről szól. A film bemutatóján Rami Malek nyilvánosan is megvallotta szerelmét Lucy Boynton iránt.

Rami és Lucy kapcsolata továbbra is stabilnak tűnik, és bár ritkán beszélnek egymásról a sajtónak, amikor mégis, mindig szeretettel és tisztelettel beszélnek egymásról.


Rose Leslie és Kit Harington a "Game of Thrones" című sorozat forgatásán találkoztak először, ahol az egymással ellenségeskedő karaktereket játszották: Ygritte-t és Jon Snow-t. Az első néhány évben csak baráti viszonyban voltak egymással, de a sorozat későbbi évadaiban megkezdődött a romantikus kapcsolatuk.

2016-ban a páros hivatalosan is bejelentette, hogy összejöttek. Azóta is számos közös megjelenésük volt a vörös szőnyegen, és többször is kifejezték szerelmüket egymás iránt.

2018-ban Kit Harington megkérte Rose Leslie kezét, és 2018 júniusában az esküvőjüket Skóciában tartották meg, ahol a "Game of Thrones" számos sztárja részt vett.

A páros kapcsolata továbbra is stabilnak tűnik, és 2021-ben bejelentették, hogy első gyermeküket várják.


Zac Efron és Vanessa Hudgens a "High School Musical" című filmben találkoztak először, ahol a főszerepeket játszották: Troy Bolton és Gabriella Montez karaktereit. Az első film bemutatója előtt a két színész még nem ismerte egymást, de a forgatás során közeli barátság alakult ki közöttük.

A kapcsolatuk a második és a harmadik rész forgatása alatt vált romantikussá. 2006 és 2010 között voltak együtt, és a rajongók nagyon szerették őket, és "Zanessa" néven emlegették a párt.

Azonban a kapcsolatuk 2010-ben véget ért, és bár az okokat sosem erősítették meg hivatalosan, pletykák szerint a távolság és a karrierjük eltérései vezettek a szakításukhoz.

Azóta mindkét színésznek voltak más kapcsolatai, és bár azóta is baráti viszonyban vannak egymással, újra egy romantikus kapcsolat kialakulásáról nem szólnak pletykák.


Ryan Reynolds és Blake Lively a "Zöld lámpa" című filmben találkoztak először, ahol a főszerepeket játszották. Azonban a kapcsolatuk csak 2010-ben kezdődött, miután a forgatás már befejeződött. Az első közös megjelenésüket egy szupermarketben készült paparazzi-fotók jelentették, és azóta is együtt vannak.

2012-ben a pár titokban megházasodott egy dél-karolinai üdülőhelyen, és 2014-ben megszületett első gyermekük, James. 2016-ban a második gyermekük, Ines született.

A páros rendszeresen megjelenik a vörös szőnyegen és az eseményeken, ahol mindig vidám és szeretetteljes kapcsolatban vannak egymással. Az Instagram-fiókjukban is megosztják a közös élményeiket és vicces pillanataikat.

Ryan és Blake kapcsolata továbbra is stabilnak tűnik, és bár az évek során voltak pletykák a válságról és a szakításról, ők maguk sosem kommentálták ezeket a pletykákat, és továbbra is boldog házasságban élnek.

Kristen Stewart és Robert Pattinson a "Twilight" című filmsorozatban találkoztak először, ahol a főszerepeket játszották: Bella Swan-t és Edward Cullen-t. A kapcsolatuk a filmek forgatása során vált romantikussá, és azonnal a média figyelmének középpontjába kerültek.

A páros 2009 és 2013 között volt együtt, és a rajongók nagyon szerették őket. Azonban kapcsolatukra rossz hatással volt az óriási média figelem. Azpár  állandó nyomás és érdeklődés a kapcsolatuk iránt végül a szakításához vezetett.

A kapcsolatuk vége után mindkét színésznek voltak más kapcsolatai, és a közönség és a média kíváncsisága is eltűnt. Azonban a "Twilight" rajongói mindmáig emlékeznek a "Robsten" néven emlegetett párra és a romantikus pillanataikra a filmeken kívül is.

Bár a kapcsolatuk véget ért, a két színész továbbra is baráti viszonyban van egymással, és még többször is találkoztak a közös munkáik során.

Amber Heard és Johnny Depp a "The Rum Diary" című filmben találkoztak először, ahol a főszerepeket játszották. A kapcsolatuk a film forgatása során vált romantikussá, és 2012-ben kötötték össze az életüket.

Azonban a kapcsolatukat gyakran kísérték a botrányok és a konfliktusok. 2016-ban Amber Heard bejelentette a válásukat és azzal vádolta Johnny Deppet, hogy bántalmazta őt fizikailag és verbálisan. Depp tagadta a vádakat és azzal vádolta volt feleségét, hogy hazudik és manipulatív.

A válási procedúra hosszú és nagyon nyilvános volt, és nagyon sok pletyka és részlet kiszivárgott az ügyről. Végül 2017-ben a válási perben egy megállapodás született, amelyben Depp kártérítést fizetett Heardnek, aki aztán az összeget jótékonysági célra ajánlotta fel.

A Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatának története vitatott és mindkét félnek megvoltak a saját rajongói és ellenzői. Az ügy azonban megmutatta, hogy a sztárok magánéletének botrányai milyen nagy figyelmet kapnak a média és a közvélemény részéről.


Machine Gun Kelly és Megan Fox a "Midnight in the Switchgrass" című filmben találkoztak először, amely 2019-ben kezdődött forgatása azonban a COVID-19 járvány miatt szünetelt, és csak 2020-ban fejeződött be. A film forgatása alatt a két színész között baráti kapcsolat alakult ki, majd ez idő alatt romantikussá vált.

Azóta a páros nyíltan beszél kapcsolatukról, és gyakran jelentek meg együtt nyilvános eseményeken és a közösségi médiában is. Megan Fox kifejezte tetszését a zenész zenéje iránt és azon dolgoznak, hogy a kapcsolatuk továbbra is erős maradjon.

A páros kapcsolata gyorsan komolyra fordult, és 2020-ban a karantén alatt összeköltöztek. 2021-ben a színésznő el is jegyezte partnerét és azóta boldogan élnek együtt.

A kapcsolatuk a média figyelmét is magára vonja, és sok rajongójuk örül, hogy megtalálták a boldogságot egymásban.


Zendaya és Tom Holland együtt szerepeltek a Marvel mozifilmjeiben, a Spider-Man: Homecoming-ben és a Spider-Man: Far From Home-ban. A pletykák a két színész kapcsolatáról már a filmek forgatása alatt elkezdődtek, de egyikük sem erősítette meg a párkapcsolatukat.

A pletykák azonban új lendületet kaptak 2021-ben, amikor a két színész együtt látható volt az autójában, és azóta is több alkalommal jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. Azonban mindketten tagadták, hogy együtt lennének romantikus kapcsolatban.

A rajongók azonban továbbra is támogatják a két színész kapcsolatát, és sokan remélik, hogy hamarosan hivatalosan is megerősítik a párkapcsolatukat.


Emma Stone és Andrew Garfield találkozása a The Amazing Spider-Man című film során történt, amelyben mindketten főszerepet játszottak. A két színész kapcsolata azonban nem indult azonnal, mivel mindketten akkoriban kapcsolatban voltak másokkal.

Azonban, amikor mindketten szinglik lettek, közös barátaik közvetítésével találkoztak, és azonnal megtalálták a közös hangot. Az első találkozásuk után a kapcsolatuk gyorsan romantikus irányt vett, és hamarosan nyilvánosan is megjelentek együtt.

A páros kapcsolata azonban nem volt mindig egyszerű, mivel a média figyelme és a rajongók érdeklődése miatt sok nyomás nehezedett rájuk. Azonban mindketten elkötelezettek voltak egymás iránt, és képesek voltak kezelni a kihívásokat.

Azonban a kapcsolatuknak 2015-ben vége szakadt, és bár a páros nem adott ki hivatalos közleményt a szakítás okairól, azt állították, hogy továbbra is jó barátok maradtak. Azóta mind Emma Stone, mind Andrew Garfield új kapcsolatokban vannak, de a rajongók továbbra is emlékeznek a páros egykori románcaira.


Mila Kunis és Ashton Kutcher a That '70s Show című televíziós sorozat forgatásán ismerkedtek meg, ahol szerelmespárt játszottak. Azonban akkoriban mindketten kapcsolatban voltak másokkal, és csak barátként tartották a kapcsolatot egymással.

Az évek múlásával mindketten szakítottak korábbi partnereikkel, és újra találkoztak. Az első randijuk egyébként nem volt hagyományos, mivel egy Taco Bell-ben ették az ebédjüket. Azonban az első randi után a kapcsolatuk nagyon gyorsan fejlődni kezdett.

Mila Kunis és Ashton Kutcher 2015-ben házasodtak össze, és két gyermekük van. A pár nagyon vigyáz magánéletük részleteire és igyekeznek megkímélni a nyilvánosság figyelmétől. Azonban a rajongók szeretik őket együtt látni, és ezért gyakran a közösségi média oldalaikon posztolnak egymásról és a családjukról képeket.

A páros szerelme tehát a That '70s Show forgatásán indult, és azóta is tart, és az egyik legkedveltebb hollywoodi sztárpárként ismertek világszerte.

Emma Rooney Mara és Joaquin Phoenix szerelmi története?

Rooney Mara és Joaquin Phoenix a "Mary Magdalene" című bibliai film forgatásán ismerkedtek meg. A páros együtt dolgozott a filmben, melyben Joaquin Jézust alakította, míg Rooney a címszereplő, Mária Magdolna szerepét játszotta.

A kapcsolatuk azonban csak a film forgatásának befejezése után alakult ki, amikor Joaquin elkezdett randizni Roone-val. Azóta a páros nagyon szoros szerelmi kapcsolatban van és gyakran mutatják ki egymás iránti szerelmüket a nyilvánosság előtt.

A két színész nagyon fontosnak tartja a magánéletük megvédését és ezért nem szívesen beszélnek a kapcsolatukról a nyilvánosság előtt. A rajongók azóta is láthatják, hogy gyakran együtt jelennek meg a vörösszőnyegen, ezért az egyik legkedveltebb hollywoodi sztárpárként ismertek világszerte őket.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Z9TY592jcKw