2024. február 23., péntek
Alfréd névnapja

Új magyar fejlesztés teszi egyszerűbbé a készpénzmentes adománygyűjtést

2022-12-08 13:36 | Nézettség: 241
A emberek fizetési, és így adományozási szokásai is gyökeres változásokon mentek keresztül az elmúlt három év során. „Ma már egészségügyi okokból is fontos lett a készpénzmentes megoldások használata a társadalom számára, ami nehéz helyzetbe hozta a hagyományosan készpénzes adományokra támaszkodó szervezetek működését.s aláírására.

Az Ingenico Magyarország bemutatta megújult Adományozó Totemét, amely lehetővé teszi a bankkártyás adományok gyűjtését, akár emberi felügyelet nélkül is.
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/shorts/zITi4L0at54

Bakonyi András, az Ingenico Magyarországért felelős országmenedzsere elmondta, hogy az új Ingenico SELF/2000 önkiszolgáló POS terminálra alapuló adományozó totemünk egytestreszabható, strapabíró és korszerű megoldást kínál erre a problémára, mivel minden típusú érintésmentes fizetést – bankkártyák, okoseszközök, Apple Pay, Google Pay, stb. – képes feldolgozni” 
 
A színes, PIN kód bevitelre is alkalmas érintőképernyővel szerelt eszköz új dimenziót jelent az olyan önkiszolgáló fizetések kiszolgálásában, mint például az adományozás, a parkolás, az étel-ital, vagy éppen jegyautomaták. Az Ingenico SELF/2000 kijelzőjén az adományozó szabadon megadhatja a támogatásra szánt összeget, és a kijelzőn lehetőség van a PIN kód megadására is. Amennyiben a terminál készenléti állapotban van, úgy a szervezet saját tetszés szerinti képét jelenítheti meg a kijelzőjén, felhívva a figyelmet a támogatás lehetőségére. A totem műanyag felépítménye matricázható, így növelve annak az egyediséget. A megoldáshoz kapcsolódó banki hátteret az OTP Bank biztosítja.
 
Az Ingenico adományozó totem már igényelhető az www.adomanyozototem.hu oldalon, ahol az adatok megadása után egyszerűen és gyorsan nyílik lehetőség a szükséges elfogadói szerződés legenerálására é