2022. június 25., szombat
Vilmos névnapja

Újabb kriptohülyeséget fejlesztettek azoknak akik sok pénzt akarnak bukni

2022-02-15 18:38 | Nézettség: 197
Olyan automatizált kriptovaluta kereskedésre hozott létre tokent a digitális pénzügyi megoldásokban úttörő, magyar tulajdonú fintech cég, a BlockBen, amelyben már mesterséges intelligencia vezette algoritmusok is kezelik a befektetett kriptovalutákat, természetesen emberi felügyelet mellett. A BIT termékcsalád másik újdonsága pedig a világ 4 nagy kriptovalutája mellett egy saját fejlesztésű, aranyat is tartalmazó terméket magába foglaló fejlesztés.

A kriptovaluták világszerte egyre népszerűbbek: 300 millió ember használja őket (és bukja el a pénzét - megjegyzés a szerk.), teljes piaci kapitalizációjuk pedig jelenleg meghaladja az 1900 milliárd USA dollárt (már nem sokáig, mert folyamatosan zuhan az árfolyamuk az elmúlt hónapokban - a szerk.). A növekvő befektetői igények miatt a magyar piacon is egyre több izgalmas innováció lát napvilágot a digitális pénzügyi eszközök területén.

A magyar tulajdonú, Észtországban bejegyzett BlockBen a szektor egyik úttörőjeként már számos digitális fejlesztéssel hívta fel magára a figyelmet és megkapta az év innovatív terméke díjat is a szingapúri Crypto Currency Expón.
„BlockBen Index Token, vagyis BIT néven azért indítottunk kriptovalutákkal foglalkozó termékcsaládot, mert a kriptopiac volatilis, tehát nagy kockázattal járó, de nagy hozammal is kecsegtető termékei egyre nagyobb figyelmet kapnak a hagyományos pénzügyi világ befektetőitől és a különböző lehetőségekkel most ismerkedő, új befektetőktől egyaránt. Számukra kínálunk átlátható digitális pénzügyi megoldásokat” – fogalmaz Krocsek Attila, a BlockBen vezérigazgatója.
A BIT termékcsaládja a napokban két új termékkel gazdagodott, amelyek egyaránt úttörőnek számítanak a piacon. A BlockBen BIT Atlas egy olyan token, amely mögött több, egymással nem korreláló automata kereskedési algoritmus áll. Több stratégia vegyítésével és a mesterséges intelligencia segítségével törekszik a leghatékonyabb kockázatkezelésre emberi beavatkozás nélkül, de emberi felügyelet mellett. Kereskedései a Binance platformján zajlanak, amely a világ legnagyobb forgalommal rendelkező kriptotőzsdéje.

A BIT 5 token pedig a világ négy nagy kapitalizációjú kriptovalutáját (BTC, ETH, BNB, SOL) kínálja a BlockBen aranyat tartalmazó saját terméke, az eBSO mellett, vagyis túlnyomóan a kriptopiac legnagyobb szereplőinek a teljesítményét reprezentálja. Kereskedései többnyire a Bitstamp és Kraken platformjain zajlanak. A kriptovaluták többsége biztosított intézményi pénztárcában tartható, ami csökkenti a kockázatokat. A BIT 5 token eladásakor ráadásul az érték 2,5 százaléka közösségi díjként a BIT5 portfóliójába kerül vissza, ezzel is gyarapítva a bent maradók értékeit.

„Annak, hogy a BIT termékcsalád többféle terméket tartalmaz, előnye, hogy a tulajdonosok változatos portfólióval rendelkezhetnek, így nem csupán egy eszköz piaci mozgásának teszik ki magukat. Azok is belevághatnak, akik kezdők a kriptopiacon és nincsenek tőzsdei ismereteik, hiszen az index menedzselését lefektetett szabályok alapján szakértők végzik el helyettük” – tájékoztat a BIT működéséről Krocsek Attila.

Kapcsolódó videó - BlockBen interjú:

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=R6ClgBFptjo